Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Барам игра која наликува на NFS Underground 2... со истата слобода за модифицирање на колите :)

Дали може да се најде Diablo III , или слично на неа.

Имаш Torchlight доста слична со Diablo гејмплејот и имаш Deathspank со поразличен гејмплеј али сепак добра башка има интересен хумор може нема да ти се свиѓа графиката али интересно е пуно е со референци и така.

--- надополнето ---

Smexy_Bit напиша:
Имаш Torchlight доста слична со Diablo гејмплејот и имаш Deathspank со поразличен гејмплеј али сепак добра башка има интересен хумор може нема да ти се свиѓа графиката али интересно е пуно е со референци и така.
За Diablo release date формулата е n+1 каде што n е сегашната година.

Ми треба некоја игра со коли шо може да се игра на интернет со се инструкциии ако може некој да ми даде

Red Alert 2 (ne ti ja preporachuvam Red Alert 3 ), Age of Mithology..

RA2 и AoE се два различни поими...различен стил на RTS.

Дајте некоја добра стратегија, ко Age of Empires, Rise Of Nations..
Civilizations 4 или 5 зависи од конфигурација слушам 5ката е захтевна.Само што Civ е turn-based.Medieval II можеби.

Red Alert 2 (ne ti ja preporachuvam Red Alert 3 ), Age of Mithology..

Дајте некоја добра стратегија, ко Age of Empires, Rise Of Nations..
Civilizations 4 или 5 зависи од конфигурација слушам 5ката е захтевна.Само што Civ е turn-based.Medieval II можеби.

само му препорачувам стратегии :smir:

Имам вишок код за Battlefield Play4Free closed beta.
Еве го кодот:
AQYH-ZEHU-28GL-2AKX
Јас уште не сум го искористил мојот па така да не знам што треба да се прави и како да се активира. Се пријавив од 2 е-мејла па затоа едниот ми е вишок.

Имам вишок код за Battlefield Play4Free closed beta.
Еве го кодот:
AQYH-ZEHU-28GL-2AKX
Јас уште не сум го искористил мојот па така да не знам што треба да се прави и како да се активира. Се пријавив од 2 е-мејла па затоа едниот ми е вишок.

Closed !?!

"Closed" значи дека е за одредени луѓе (тие што се пријавиле). Да беше "open" ќе беше за целиот свет.

--- надополнето ---

А еве уште еден КОД вишок сум имал (3 сум имал, на 4 мејла аплицирав) :)
9D6S-5FTN-RLQF-B5TW
Донев го искористил првиот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom