Сеуште нема такваБарам игра која наликува на NFS Underground 2... со истата слобода за модифицирање на колите![]()
Имаш Torchlight доста слична со Diablo гејмплејот и имаш Deathspank со поразличен гејмплеј али сепак добра башка има интересен хумор може нема да ти се свиѓа графиката али интересно е пуно е со референци и така.Дали може да се најде Diablo III , или слично на неа.
За Diablo release date формулата е n+1 каде што n е сегашната година.Smexy_Bit напиша:Имаш Torchlight доста слична со Diablo гејмплејот и имаш Deathspank со поразличен гејмплеј али сепак добра башка има интересен хумор може нема да ти се свиѓа графиката али интересно е пуно е со референци и така.
Red Alert 2 (ne ti ja preporachuvam Red Alert 3 ), Age of Mithology..Дајте некоја добра стратегија, ко Age of Empires, Rise Of Nations..
RA2 и AoE се два различни поими...различен стил на RTS.Red Alert 2 (ne ti ja preporachuvam Red Alert 3 ), Age of Mithology..
Civilizations 4 или 5 зависи од конфигурација слушам 5ката е захтевна.Само што Civ е turn-based.Medieval II можеби.Дајте некоја добра стратегија, ко Age of Empires, Rise Of Nations..
RA2 и AoE се два различни поими...различен стил на RTS.Red Alert 2 (ne ti ja preporachuvam Red Alert 3 ), Age of Mithology..
Civilizations 4 или 5 зависи од конфигурација слушам 5ката е захтевна.Само што Civ е turn-based.Medieval II можеби.Дајте некоја добра стратегија, ко Age of Empires, Rise Of Nations..
Need For Speed WorldМи треба некоја игра со коли шо може да се игра на интернет со се инструкциии ако може некој да ми даде
само му препорачувам стратегии :smir:RA2 и AoE се два различни поими...различен стил на RTS.
Civilizations 4 или 5 зависи од конфигурација слушам 5ката е захтевна.Само што Civ е turn-based.Medieval II можеби.
Closed !?!Имам вишок код за Battlefield Play4Free closed beta.
Еве го кодот:
AQYH-ZEHU-28GL-2AKX
Јас уште не сум го искористил мојот па така да не знам што треба да се прави и како да се активира. Се пријавив од 2 е-мејла па затоа едниот ми е вишок.