Препораки за игри

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Ако е за мене ова нема шанси да ми ја прими играта.
Не е за тебе, туку ја препорачува општо. Ти бараш прва светска војна, по секоја логика тоа не е МАФИЈА (било кој дел).

Играј некоја Call of Duty или Medal of Honor. (од постарите)

Член од
6 јуни 2009
Мислења
3.094
Поени од реакции
445
Nekoja preporaka za Point click avanturi , fala unapred
Нешто поспецофочно? Хумористични, мистерии, трилер, криминалистички... Некои од последниве јас дури и не ги нарекувам авантури ами поинт н клик крими оти нема многу авантура во нив (тоа не значи дека се лоши).

Еве ќе ти препорачам последно што играв, Keepsake. Тоа е една долга, тешка и заразна мистерија-авантура. Позитивни страни на играта се светлото мистично опкружување, визуелните сцени, музиката и дел од загатките. Негативни се тоа што има многу непотребно шетање, дел од загатките кои се ем тешки ем нелогични па ела реши ги. Приказната не е лоша но можела да биди подобра.

Член од
8 декември 2007
Мислења
254
Поени од реакции
9
Preporaka!
Interesena igra za xbox ,,TUROK" . Ubava igra so mnogu akcija,koi nastani se slucuvaat na druga planeta kade vladeat
praistoriski zivotni dinosauri,vlekaci,golemi gusteri i.t.n. Ima i strasni sceni,pa bidete vnimatelni. Ja igrav tri dena.
Ne zalam za potrosenoto vreme.Mi se kaci adrenalinot. Probajte ja.

DarkEyE994

Возам-_-Точак
Член од
4 март 2009
Мислења
285
Поени од реакции
9
Fallout:New Vegas
Иста графика како претходната Fallout
Интересен почеток
Сега може да правите и да разклапате куршуми,алхемија и готвење
Немам стигнато подалеку и во школо сум така да еве краток опис

Член од
10 февруари 2007
Мислења
4.773
Поени од реакции
2.082
Ај ако може препорака за мене некоја FPS ( First Person Shooter )
ја имам следнава конфигурација
GeForce GT320M 1GB
4gb ram
intel core 2 duo 2.20ghz

Благодарам

Член од
3 ноември 2008
Мислења
431
Поени од реакции
90
Tuku sakam da prasam koga na zamunda baram nekoja igra, a ne pisuva deka e pravena za win.7 ima li nekoja finta da se igra za win 7?
Oti ima nekoi so sakam da gi simnam,a ne pisuva win 7 nikade..
Не пишува на постарите игри бидејќи кога тие се правеле сеуште не бил излезен Windows 7.:nesum:
Да сумирам... скоро сите игри ќе можеш да ги играш на седмицата. Ако имаш проблем пиши па ќе ти помогнеме.

Член од
14 април 2010
Мислења
628
Поени од реакции
219
Не пишува на постарите игри бидејќи кога тие се правеле сеуште не бил излезен Windows 7.:nesum:
Да сумирам... скоро сите игри ќе можеш да ги играш на седмицата. Ако имаш проблем пиши па ќе ти помогнеме.
Гледаш на тоа не ми текна :kesa:
Godfather првата на пример сакам да ја прочепкам,па ќе може ли на 7ца да се направи да тргне?

Kajgana Shop

На врв Bottom