Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
луге барам помош :D пред 2 недели земав гром пц и бидејки стариот престана да ми фаќа било каквба игра после 2006 година, во тек со игриве и баш не сум.
така да ве молам за список игри кои треба да ги изиграм од 2007 навака.
игри шо ги свиртев на новиов се:
Assassins Creed 1 i 2
modern warfare 1 i 2
mafia 2
и уште некоја, а ми се симињаат
kane and lynch 1 i 2
gta 4
battlefield bad company 2
COD 5

па давајте идеи :D
A што конфигурација, дека и јас пред некој месец земав стварно гром комјутер ама мислам премногу платив. Кажи ми и цена па да си споредам. А за игри COD5 не ја симнувај ниту kane and lynch ќецот, Батлфилд обавезано мада кампањата не е ништо посебно, R.U.S.E, Left 4 Dead 2 исто симни ги. И мислам доста ти се додека да излезат Civilization 5, Dead Rising 2, Fifa, PES, Black Ops, MoH, 2k11 i tn. A ако имаш многу време за играње земи си ги Mass Effect 2 и Dragon Age. Но овие нема да ти бидат интересни ако не ги играш секој ден по саат и повеќе, бидејќи го губиш текот на сличките.

A што конфигурација, дека и јас пред некој месец земав стварно гром комјутер ама мислам премногу платив. Кажи ми и цена па да си споредам. А за игри COD5 не ја симнувај ниту kane and lynch ќецот, Батлфилд обавезано мада кампањата не е ништо посебно, R.U.S.E, Left 4 Dead 2 исто симни ги. И мислам доста ти се додека да излезат Civilization 5, Dead Rising 2, Fifa, PES, Black Ops, MoH, 2k11 i tn. A ако имаш многу време за играње земи си ги Mass Effect 2 и Dragon Age. Но овие нема да ти бидат интересни ако не ги играш секој ден по саат и повеќе, бидејќи го губиш текот на сличките.

Што и фали на COD5???

Ништо не и фали, ама искраено на мене кампањата воопшто не ми се допадна,osven ако планира да симнува пачови за мултиплејер, ко-оп и наци зомбис тогаш играта е супер. Немам ништо против играта, 29 дена и неколку саати имам play time на ПС3 :)

Има 4 Хитмени и 5 Сплинтер Села. Постарите сплинтери (1,2,3) се подобри (и потешки) а новите дури ги немам ни видено. Други познати вакви игри се тие од малце постарата серија Thief (3 игри), стелт и тоа од прво лице. Нешто ново ти е Sniper Ghost Warrior.

Како полу стелт можи да ја класифицираме The Chronicles of Riddic.

А има игри во кои главен елемент не е кријањето но се користи во забележителна мера. Такви се пример Deus Ex (FPS-RPG), Far Cry (FPS), Beyond Good and Evil (авантура со акција, не обратно, од трето лице).

Thief Незнам кој дел беше ја имам играно и ми се виде како многу слична на Tencho за на PS1 Што беше Sniper Ghost Warrior Ја спуштив ама не ми се свигапше и не ја играв до крај сега ке видам некоја Сплинтер Сел некој дел па ке видиме BTw Фала ти многу./...

i7 860 2.8 ghz
6 gb ram
1 tera HD
SAPPHIRE Radeon HD 5870
22" LCD samsung
sve na sve okolu 70k me fati

--- надополнето ---

не се секирај више ја свртев

Ок фала, јас земав сличен од Нико:
640гб хард диск
8гб ДДР3
285GTX
I7 930 i 23" LCD исто од Самсунг.
Со се монитор ме фати накај 90000 али пред 5-6 месеци.

Препорачајте некоја игра нешто као Tony Hawk само со точаци ? фала мн :salut:

Call of Juarez: Bound in Blood тукушто ја превртив. Ја препорачувам на секој љубител на вестерн филмовите. Многу интересна приказна има во играта, гејмплејот исто така е многу добар, има интересни ефекти и цело време јака акција. Графиката е доста добра, препорачувам да се игра на што можи повисока резолуција и што повеќе ефекти вклучени за да се долови амбиентот. Музиката е супер вклопена во играњето и се менува во зависност од акцијата. Единствена мана би рекол дека е што брзо се превртува. Јас успеав за 5 саати и 15 минути (на easy како за првпат), ама сепак не се приметува оти цело време те држи напнат.
Прегледај го приврзокот 32316Прегледај го приврзокот 32317Прегледај го приврзокот 32318Прегледај го приврзокот 32319
pencil.png
Ако можеш прати ми линк по пп од кај ја сметна :smir:.
п.с се игра на виндоус 7?

некоја игра со мотори , да не е трки, да има двотактни мотори ??????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom