- Член од
- 6 јуни 2009
- Мислења
- 3.094
- Поени од реакции
- 445
Постои ли некоја игра со симулација на јавање коњи...???
Еве некоја си листа на вакви игри. Види ја таа првата и тие од Ubisoft. Односно види која сакаш, овие ги спомнав заради Убисофт.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Постои ли некоја игра со симулација на јавање коњи...???
Де ако сакате да ми предложите некоја добра тенис игра фала однапред :smir:
ова било spin-off верзија. Инаку, ќе има multiplayer арно ама копилињата ќе напраат само за оригиналната верзија.
Исто како што излезе co-op крак за SC:Conviction така ке излезе и за AC3 али уште е рано за ова да збориме...
Луѓе да не има некој информација кога ќе излезе Serious Sam HD The Second Encounter по торенти? Т.е. кога ќе ја рипуваат? Пошто знам дека играта е излезена од пред 2 недели, а уште нема ни трага ни глас од нејзин рип по сајтовите... :nesum:
Ма појма неам што проблеми имаатОбично е тешко да најдеш ваква информација на интернет, али приметуваме дека торентите испаѓаат максимум една недела до две од излегувањето на играта.. Рачунај, ако во следните 10-15 дена не искочи никаков торент, можеби нема никогаш да излезе. А што е работата имаат проблеми со кракнување или?
Мене не ми работеше кецот на последното ниво... се крашнуваше кај последниот босс. За двојкава се надевам нема да има ист проблем.Ма појма неам што проблеми имаат. First Encounter излезе на 24ти Ноември на Steam, веќе на 25ти ја имаше RELOADED верзијата на TL, ама ко и останатите игри што ги пуштија последниве неколку месеци и таа беше заебана, па на 27ми излезе SKIDROW release и работеше топ. После излегуваа некои пачови, ама тие беа само за multiplayer-от. Не знам што е со оваа...
Најверојатно ја имаш верзијата на RELOADED. Читав дека таа верзија крашувала на последното ниво. Ако сепак ја имаш од SKIDROW, има излезено 7 пача во еден торент што го има на TL (ваљда и на друго место го има). Симни го и пробај пак.Мене не ми работеше кецот на последното ниво... се крашнуваше кај последниот босс. За двојкава се надевам нема да има ист проблем.
Што значи ова? Јас имам оригинал Steam и неколку оригинал игри на него, така да нејќам да ризикувам со кракнување.SSHD:SE ја има по андерграундот уште првиот ден од ко излезе. Можи да се игра со кракнат Steam ама заебавала нешто.
Ја нема по торенти оти нема standalone крак како што имаше за FE.
Што значи ова? Јас имам оригинал Steam и неколку оригинал игри на него, така да нејќам да ризикувам со кракнување.