ice_cube
The SexX.
- Член од
- 16 јули 2008
- Мислења
- 2.240
- Поени од реакции
- 309
Eragon. Перфектна за 2цаДај кажете некоја игра за PC шо се играт со двајца. Мислам со двајца, на исти комјутер. Кој било жанр.
Eragon. Перфектна за 2цаДај кажете некоја игра за PC шо се играт со двајца. Мислам со двајца, на исти комјутер. Кој било жанр.
не беееееееее:nerv: одкога ја чекам играва...:icon_frowI am alive е откажана за 2011 , а Assassins Creed 3 е исто закажана за 2011 и ке има мултиплејер , што ке биде ке видиме следната година .
:angry3::angry3::angry3::angry3:Conviction е одложена за Април
Убисофт се одложија за 2-3 месеца . (Сплинтер и Русо):angry3::angry3::angry3::angry3:
Зошто?????
Милиони има, кажи кој жанр?Кажете некоја игра за сони 2
1. NFS Carbon?Има ли некоја игра освен Нид Фор Спид мост вантед со стрит рејсинг? Да не биде симулатор ко шифт или некој такви шо се возат по стаза.
Друго ме интересира дали има понова верзија од томб раидер андерворлд, и ако нема дали знае некој кога ке излезе?
Мислев да не биде од серијалот на NFS, мислам дека свативте. Некоја друга.1. NFS Carbon?
Само да напоменам, играва е 15 гига, неам намера да трошам толку за една игра.MASS EFECT 2 е излезена и јас веќе ја играм... Феноменална е...
ME2 вреди секој бајт, а за Dark Void важи спротивнотоСамо да напоменам, играва е 15 гига, неам намера да трошам толку за една игра.
Иначе, искочи и Dark Void. Колку што разбрав ќе била нешто со Никола Тесла.