Препораки за игри

• Креатор на темата Креатор на темата Cyber lord
  • Време на започнување Време на започнување
Кажете бе нешто слично на мастер оф орион, на пакс империа, на галактик цив.
Енд оф трн би било пожелно, стратегија во вселена.
Или нешто ко тотал вор серијалот и тие беа добри.
Хироус оф мајт енд меџик и слично.

од тие како што бараш за мене на прво место е "Knight of Honor",според мене е многу подобра од ром тотал вор, само малку е сложена за играње.

многу е лоша Wolfenstein... звуците лоши, графиката застарена и гејмплејот брзо здосадува

Новата Wolfenstein е малце тапа .... плус срамота е да се користи графички енџин од доом 3 . . . Али тој што сака обичен шоотер нема многу да се разочара

IGN и даде 9.3 на Batman Arkham Asylum.

Сеуште нема тема играта?
Ае да видиме кој прв од вас ќе отвори... :)
Навистина не очекува лудило од игра, според демото и IGN.

Некој да ми препорачи некоја пукачка игра како што е кантер страјк, ама да има нешто да се поминуват некои мисии...итн...

Кол оф дјути 5....подобра игра нема да најдеш.....:helou:

пс.За они кој што сакаат стратегии,подобри игри од Age of Mythology и Age Of Empires 3(заедно со продолжетците) нема и нема ни да има...:baeh:

пс.За они кој што сакаат стратегии,подобри игри од Age of Mythology и Age Of Empires 3(заедно со продолжетците) нема и нема ни да има...:baeh:
Ти ова сериозно или мајтап си играш сонего.COD 4 е 10 пати подобра од петката.Инаку ако сака да зема пукачка игра нека зема:COD 4,Crysis,Far cry 2,Call of Juarez bound in blood и др. ама не ми текнуваат.

Туку може ли да ми предложите некоја интересна игра со летање авиони (не сакам HAWX ја имам),и некоја со пукање како Crysis и COD 4 само да биде со добра графика и со солидна игривост (не сакам нешто како Medal of Honor или Front lines:Fuel of war каде што си ограничен со енергија).

Call of duty 5kata da mn, e dobra.Online da ne praime muabet-ludilo-prava ww2.
Ako sakas FPS horror siminjaj F.E.A.R. 2 Project origin.Farcry 2 isto ti e dobra opcija!

Ти ова сериозно или мајтап си играш сонего.COD 4 е 10 пати подобра од петката.Инаку ако сака да зема пукачка игра нека зема:COD 4,Crysis,Far cry 2,Call of Juarez bound in blood и др. ама не ми текнуваат.

Туку може ли да ми предложите некоја интересна игра со летање авиони (не сакам HAWX ја имам),и некоја со пукање како Crysis и COD 4 само да биде со добра графика и со солидна игривост (не сакам нешто како Medal of Honor или Front lines:Fuel of war каде што си ограничен со енергија).
Абе види,за мене сите кол оф дјути се добри....а за ова шо велиш боље е 4 од 5 и у право си донекаде,ама и 5 не е за фрлање...кол оф дјути 4 е по РЕАЛНА:toe:
ПС.Кол оф дјути 4 ми е омилена игра ОФ ОЛ ТАЈМС:wink:

Некоја игра во стилот на Mafia ,Godfather ,Made Man.

предлог за игра во стилот на Hitman и да играта да не траже ептен монструм од компјутер ( да може да се игра на просечен ком. ) и да има солидна графика ефекти и сл.

предлог за игра во стилот на Hitman и да играта да не траже ептен монструм од компјутер ( да може да се игра на просечен ком. ) и да има солидна графика ефекти и сл.

Death To Spies и продолжението (Moment Of Truth).

И таман мислев дека DiRT 2 излегува денес за PC, но не, таа била во декември...а денес за се друго живо и диво.

Добро бе, да им ибам матер, дали се нормални компанииве? Кај им отиде паметов на Sony и Microsoft, зар сериозно мислат дека некој ќе купи Xbox360 за да не чека месец за Batman AA или два месеци за DiRT 2?

Ајт нек се носат во курац, се надевам ќе им ја хакнат пак од direct2drive. Муфљузи :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom