Препораки за игри

ACHQ

hawk
Член од
18 јули 2009
Мислења
702
Поени од реакции
73
Кажете бе нешто слично на мастер оф орион, на пакс империа, на галактик цив.
Енд оф трн би било пожелно, стратегија во вселена.
Или нешто ко тотал вор серијалот и тие беа добри.
Хироус оф мајт енд меџик и слично.
од тие како што бараш за мене на прво место е "Knight of Honor",според мене е многу подобра од ром тотал вор, само малку е сложена за играње.

Член од
9 ноември 2007
Мислења
9.327
Поени од реакции
1.334
Wolfenstein.....
....добро бе мајку му...7 гига игра......а онаков очаен звук на оружјата!!!!!!!!!

OMGWTFBBQ

Bone for Tuna
Член од
3 февруари 2007
Мислења
8.802
Поени од реакции
4.420
многу е лоша Wolfenstein... звуците лоши, графиката застарена и гејмплејот брзо здосадува

Amacord

high and might богаташ
Член од
24 август 2009
Мислења
474
Поени од реакции
15
Новата Wolfenstein е малце тапа .... плус срамота е да се користи графички енџин од доом 3 . . . Али тој што сака обичен шоотер нема многу да се разочара

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
IGN и даде 9.3 на Batman Arkham Asylum.

Сеуште нема тема играта?
Ае да видиме кој прв од вас ќе отвори... :)
Навистина не очекува лудило од игра, според демото и IGN.

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Некој да ми препорачи некоја пукачка игра како што е кантер страјк, ама да има нешто да се поминуват некои мисии...итн...
Кол оф дјути 5....подобра игра нема да најдеш.....:helou:

пс.За они кој што сакаат стратегии,подобри игри од Age of Mythology и Age Of Empires 3(заедно со продолжетците) нема и нема ни да има...:baeh:

Член од
4 јули 2008
Мислења
6.134
Поени од реакции
1.896

пс.За они кој што сакаат стратегии,подобри игри од Age of Mythology и Age Of Empires 3(заедно со продолжетците) нема и нема ни да има...:baeh:
Ти ова сериозно или мајтап си играш сонего.COD 4 е 10 пати подобра од петката.Инаку ако сака да зема пукачка игра нека зема:COD 4,Crysis,Far cry 2,Call of Juarez bound in blood и др. ама не ми текнуваат.

Туку може ли да ми предложите некоја интересна игра со летање авиони (не сакам HAWX ја имам),и некоја со пукање како Crysis и COD 4 само да биде со добра графика и со солидна игривост (не сакам нешто како Medal of Honor или Front lines:Fuel of war каде што си ограничен со енергија).

H

-HRO

Гостин

Call of duty 5kata da mn, e dobra.Online da ne praime muabet-ludilo-prava ww2.
Ako sakas FPS horror siminjaj F.E.A.R. 2 Project origin.Farcry 2 isto ti e dobra opcija!

Kostic

Sadio smokve oko Tadz Mahala
Член од
31 јули 2009
Мислења
9.856
Поени од реакции
5.611
Ти ова сериозно или мајтап си играш сонего.COD 4 е 10 пати подобра од петката.Инаку ако сака да зема пукачка игра нека зема:COD 4,Crysis,Far cry 2,Call of Juarez bound in blood и др. ама не ми текнуваат.

Туку може ли да ми предложите некоја интересна игра со летање авиони (не сакам HAWX ја имам),и некоја со пукање како Crysis и COD 4 само да биде со добра графика и со солидна игривост (не сакам нешто како Medal of Honor или Front lines:Fuel of war каде што си ограничен со енергија).
Абе види,за мене сите кол оф дјути се добри....а за ова шо велиш боље е 4 од 5 и у право си донекаде,ама и 5 не е за фрлање...кол оф дјути 4 е по РЕАЛНА:toe:
ПС.Кол оф дјути 4 ми е омилена игра ОФ ОЛ ТАЈМС:wink:

Член од
6 јули 2008
Мислења
458
Поени од реакции
10
Некоја игра во стилот на Mafia ,Godfather ,Made Man.

Член од
3 мај 2008
Мислења
601
Поени од реакции
7
предлог за игра во стилот на Hitman и да играта да не траже ептен монструм од компјутер ( да може да се игра на просечен ком. ) и да има солидна графика ефекти и сл.

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
предлог за игра во стилот на Hitman и да играта да не траже ептен монструм од компјутер ( да може да се игра на просечен ком. ) и да има солидна графика ефекти и сл.
Death To Spies и продолжението (Moment Of Truth).

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
И таман мислев дека DiRT 2 излегува денес за PC, но не, таа била во декември...а денес за се друго живо и диво.

Добро бе, да им ибам матер, дали се нормални компанииве? Кај им отиде паметов на Sony и Microsoft, зар сериозно мислат дека некој ќе купи Xbox360 за да не чека месец за Batman AA или два месеци за DiRT 2?

Ајт нек се носат во курац, се надевам ќе им ја хакнат пак од direct2drive. Муфљузи :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom