Mетал

• Креатор на темата Креатор на темата guitardemon666
  • Време на започнување Време на започнување

Метал

• Обожавам

Гласови: 623 54,4%
  • Слушам чат-пат

Гласови: 287 25,0%
  • Не ми прави толку мерак

Гласови: 104 9,1%
  • Неможам органски да го поднесам

Гласови: 132 11,5%

• Вкупно гласачи
    1.146
Овој вид на заебавање е глуп и досаден. Затоа постои мсн, за правење глупи муабети!

Да, сигурен сум дека на многу луге им е интересно да ги читаат вашите глупи муабети! Ви реков дека ја пуните темата со глупости, со глупи постови, со празни муабети, ке треба да ве бришат ваљда!

Да, сигурен сум дека на многу луге им е интересно да ги читаат вашите глупи муабети! Ви реков дека ја пуните темата со глупости, со глупи постови, со празни муабети, ке треба да ве бришат ваљда!
Хахаха а твоите коментари у тој стил се хумор :smir: Па прифати го иститот вид на хумор :)

epa ajde ke kjutime...ajde kazete neso pametno pa da iame za so da zborime...

ust aj ke kazam ja neso ne prazen maubet...
za site so ne obicaat so beyond the horizon ima edna novost:D:D
eden bend od canada...Starbound ni pobaraa da napravat kaver na palin of desire i da ja snimat:D:D

Морталити пак во полн состав
еве нешто паметно
Коментирајте

E морталити едвај чекам да ги видам! Мада ми е криво шо не пее чаки!

брат, ќе бидат истата постава како шо беа секогаш, а не е баш сигурно оти е само спомнато од страна на боби(чаки). Сеа ќе видиме дали ке се вратат, а ако се вратат тоа би било добра вест за сите:helou:

брат, ќе бидат истата постава како шо беа секогаш, а не е баш сигурно оти е само спомнато од страна на боби(чаки). Сеа ќе видиме дали ке се вратат, а ако се вратат тоа би било добра вест за сите:helou:
Би било супер а иначе Дејан рече дека било потврдено и дека Чаки немало да пее туку некој “Пешакот“ ќе пеел а Чаки помошен вокал :) Исто ми рече дека и имале матријал многу :) СУПЕР! :) Баш сеа ја слушам килс ми он! И само да кажам уше нешо :) Шо кењаат немале еден ебан прелаз! Па нека немаат бе пак се закон :) Плус тапанарот имаше време белки ги приметил прелазите х)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom