Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
epa toa e,ostaj sto imase non stop vrnezi,zgora i vie ste igrale denes,i mozam da zamislam so stanal terenot :S za zal

не ни са криви условите, чим на овој изоран терен Шкендија ги води Ренова со 4-1, сигурно можевмо и мие да ги тепамо утојве од кратово:toe:

Mислев дека ќе се боримо бар за 2-3 место али и тоа очигледно е многу тешко...Пролетниов дел најверојатно ќе местимо ќе пуштамо а ќе атакуемо на купот тоа е сигурно нема што друго.....За у саботата освен критике нема што друго едино Генц што се бореше што се мучеше другиве ТАПА,све преку него пробуеја да напраа нешто (тој не е химен па цела игра он да ја сносуе)!!! Да не го забраем Белчев у одбрана беше супер а и даде гол..Оџак имаше убаа шанса ама ја утна...Најразочаран сум од Пеев и од Марко не им се игра се гледа и на она шминкерче Пеев,нека иде у Вардар нека игра поарно Мики...Наредна со Ренова посакуем победа ама ќе видимо ка што тргнало и Вардар да дојде ќе не победи..Тоа е тоа...
П.С. Ми кажа еден човек дека еден менаџер се интересира да го превземе Тетекс има многу паре он и моментално работа у еден странски клуб на север :) ако дојде ќе биде интересно ако не ќе тапкамо сезонава у место...

Mислев дека ќе се боримо бар за 2-3 место али и тоа очигледно е многу тешко...Пролетниов дел најверојатно ќе местимо ќе пуштамо а ќе атакуемо на купот тоа е сигурно нема што друго.....За у саботата освен критике нема што друго едино Генц што се бореше што се мучеше другиве ТАПА,све преку него пробуеја да напраа нешто (тој не е химен па цела игра он да ја сносуе)!!! Да не го забраем Белчев у одбрана беше супер а и даде гол..Оџак имаше убаа шанса ама ја утна...Најразочаран сум од Пеев и од Марко не им се игра се гледа и на она шминкерче Пеев,нека иде у Вардар нека игра поарно Мики...Наредна со Ренова посакуем победа ама ќе видимо ка што тргнало и Вардар да дојде ќе не победи..Тоа е тоа...
П.С. Ми кажа еден човек дека еден менаџер се интересира да го превземе Тетекс има многу паре он и моментално работа у еден странски клуб на север :) ако дојде ќе биде интересно ако не ќе тапкамо сезонава у место...

Друже, пролетниов дел ако останемо без спонзор не биди сигурен дека ќе се мести, инаку не може да игра Мики место Пеев зошто не играа иста позиција.

bi sakal da ni napravite usluga vsabota :)
И ја сакам да тепамо у Субота, ама многу тешко .. Според мене, откако ги тепавте Ренова, сега Ќенан ќе ја намести со Тетекс со судиете и они нас ќе не напуна 4-0 ....

Друже, пролетниов дел ако останемо без спонзор не биди сигурен дека ќе се мести, инаку не може да игра Мики место Пеев зошто не играа иста позиција.
Па кј ќе крши глава МУСТАКОТ ???? У Вардар што ќе прае ќе се тепа со мртви (опстанок) ??? ваке може куп да си земе и ОП- ЕВРОПА ;)

^ Незнам што ќе прае у Вардар, али знам дека ќе излага од Тетекс (или е излезен више), таке да ако не дојде некој спонзор наебавмо.

Нема логика да излезе, може да излезе ка ќе го дигне Вардар на ноге. Има шанса да излезе со Тетекс пак у Европа, не е будала да напушти.

Ако си оди од Тетекс тоа сигурно ќе биде на лето барем така јас мислам пошто треба да лапне пари Брале од Европа. Ваму треба само да дава за опстанок (ако дава) :toe:

Кифла од зима ќе биде тренер на Вардар...само потврда за тоа дека брково му дужи многу на Кифла, затоа и толку остана у Тетекс. Се чиста малку по малку, што значи дека најверојатно од наредна сезона ќе имамо друг спонзор. Само да се најде некој асален, зошто ако не се најде не чека истата судбина што га имавмо 17 године.

Мене едно ме нервира што некако како да го гледам истиот Тетекс од втора лига. Во минатото Тетекс ќе си обезбедеше повисок пласман во втора и на крај ќе ги шиткаше за да си зема пари. Нешто слично ми изгледа и сега. Горе доле си обезбеди опстанок, а и не име проблем тоа и ќе почнат да шиткаат. Многу слична ситуација која единствена разлика е што сега е во прва лига. Тоа во втора лига го правеа постарите играчи кои сега доста од нив се во управа така да.... Брацо дојде али пак остави некои од тие пијавици, а и он пред почеток на сезоната имаше некои проблеми со пари што му имаа иссисано. Спас кај нас е само газда кој ќе избрка се тоа пијавиците од управа....

156980_1625827377653_1595590575_1518206_4900020_n.jpg

Еве една слика као резиме на прва полусезона.

Иначе ако замине Брацо, се очекуе нов и подобар спонзор. Ама да не зборим од сега за тоа, ќе видимо како ќе иде работава. Дај боже да се оствари тоа...

Eдно не ми е јасно . Тетекс е попатна станица па кој кога сака може да си дојде и кога сака да си отиде. Го прифативте Брацо кога го избркаа од Вардар сега истиот тој што летото зема пари од вас ве напушта или едноставно вие сами го пуштате да си оди без да се дефинира иднината на клубот. Најмногу мразам такви смрдлиња што секој би продале и би го заебале , впрочем истиот таков кај нас што го пцуеше Вардар и маваше со се живо и диво кога ќе му го спомнеа отиде со се тренерот и играчите таму а не остана да протестира до крај да не игра под палката на Хари со клубот што го жртвуваше . Сега ќе повлече неколку играчи, ќе го остави клубот со недефиниран финансиски статус јас да сум така би му се изнас**ел у уста пошто ние сме изгорени веќе еднаш од Брацо кога беше спонзор Уфа Медиа во Ѓорче кога го остави клубот без ебан денар.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom