B
Beck's
Гостин
epa toa e,ostaj sto imase non stop vrnezi,zgora i vie ste igrale denes,i mozam da zamislam so stanal terenot :S za zal
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Mислев дека ќе се боримо бар за 2-3 место али и тоа очигледно е многу тешко...Пролетниов дел најверојатно ќе местимо ќе пуштамо а ќе атакуемо на купот тоа е сигурно нема што друго.....За у саботата освен критике нема што друго едино Генц што се бореше што се мучеше другиве ТАПА,све преку него пробуеја да напраа нешто (тој не е химен па цела игра он да ја сносуе)!!! Да не го забраем Белчев у одбрана беше супер а и даде гол..Оџак имаше убаа шанса ама ја утна...Најразочаран сум од Пеев и од Марко не им се игра се гледа и на она шминкерче Пеев,нека иде у Вардар нека игра поарно Мики...Наредна со Ренова посакуем победа ама ќе видимо ка што тргнало и Вардар да дојде ќе не победи..Тоа е тоа...
П.С. Ми кажа еден човек дека еден менаџер се интересира да го превземе Тетекс има многу паре он и моментално работа у еден странски клуб на северако дојде ќе биде интересно ако не ќе тапкамо сезонава у место...
И ја сакам да тепамо у Субота, ама многу тешко .. Според мене, откако ги тепавте Ренова, сега Ќенан ќе ја намести со Тетекс со судиете и они нас ќе не напуна 4-0 ....bi sakal da ni napravite usluga vsabota![]()
Па кј ќе крши глава МУСТАКОТ ???? У Вардар што ќе прае ќе се тепа со мртви (опстанок) ??? ваке може куп да си земе и ОП- ЕВРОПАДруже, пролетниов дел ако останемо без спонзор не биди сигурен дека ќе се мести, инаку не може да игра Мики место Пеев зошто не играа иста позиција.