да да не ми текна, значи сеа ќе играмо дома само со тија што са подоле од нас на табела?Не смо слободни 2 кола.Играмо со Силекс и Ренова и после доаѓа 3 круг и таму нема да има слободни екипе ка што беше сеа у 2 круг
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да да не ми текна, значи сеа ќе играмо дома само со тија што са подоле од нас на табела?Не смо слободни 2 кола.Играмо со Силекс и Ренова и после доаѓа 3 круг и таму нема да има слободни екипе ка што беше сеа у 2 круг
Нема врска тоа како ќе се падне на ждрепката,со пола тимојте играмо дома со пола на гости:wink:да да не ми текна, значи сеа ќе играмо дома само со тија што са подоле од нас на табела?
Нема врска тоа како ќе се падне на ждрепката,со пола тимојте играмо дома со пола на гости:wink:
ништо ново:jaj:НОВИ ИЗМЕНЕ У НАВИВАЧКАТА ГРУПА ВОЈВОДИ ДА СЕ НАДЕВАМО ДЕКА ЌЕ БИДЕ БОЉЕ![]()
ништо ново:jaj:
не сум у право?Прекини бе ти на свекој пост да се праеш најпаметен од свите.
НОВИ ИЗМЕНЕ У НАВИВАЧКАТА ГРУПА ВОЈВОДИ ДА СЕ НАДЕВАМО ДЕКА ЌЕ БИДЕ БОЉЕ![]()
не е за на форумПојасните малце подобро ако може??![]()
не си у правоне сум у право?
:smir:
Не е за на форум, и ја незнаем точно што се дешава ама тоа што се десило не е за овде.
тоа ене е за на форум
не си у право
ќе се праа шалоој и маице ????На ден 18.3.2010 у кафиќот Амнезиа се организира состанок по повод натпреварот што ни предстои со екипата на Силекс. Ќе биде разговарано на сите теми во врска со организацијата и изработување на нови маици и шалови. Добредојдени са свите што сакаат да имаат удел или имаат било каква креативна идеа или критика.
18.3.2010 19h. Aмнезиа.
www.vojvodi.com