Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Значи колку за информација во Македонија само во Скопје и Струмица има рефлектори нема во Битола и Куманово иначе ке се погодеше да се изигра некоја вечерна утакмица и не е то вистина дека требат рефлектори за да се играт утакмици за во европа значи то не е предуслов на пример оти никој од нашите екипи не играше навечер значи дур не се влези групна фаза не се потребни, предуслов се средени соблекувални и две или поке трибини и тие да имат столчинаАбе дајте да се напрае некоја петиција заедно со Ренова и Шкендија да се стаа рефлектори на стадионовНека донира општинава паре или ФФМ.Има у Скопје,Битола,Куманово,Металург најверојатно ќе има од догодина го реновираа стадионот и уште овде да се стаа и нека има ноќни утакмице у првенствово.Па + станиов е ОК само заради што нема рефлектори несмее да се играа официјални утакмице Европа лига и ЛШ.Редно е да се стаа рефлектори.
за во битола се тие од градски наменети ама уште не се клаени иако дел се изваени од шо пишат неколку членови од нашиот форум се вели дека рефлекторите скапват кај рек инаку се надевам дека сите поголеми стадиони во македонија ке добијат рефлектори а со тоа и каде каде подобра атмосфера од таа шо се прави денски а со то мислам сите се сложватТогај би требало да биде цел стадион полн...искрено друго е кога би се играло навечер, друг е филингот...ама ете. Од Филип ll ги извадија старите рефлектори, и ги однесоа ми се чини у Прилеп (нормално Хари педерот...кј може на друго место да ги однесе) или у Битола не ми текнуе, а овде да ги донесеа ќе беше топ.
Абе луѓе освен Брага кое Негро ви е во составот, ТАПА е!!!
Инаку одигравте многу слабо, ама дали е поради жешкото време не знам, но тоа е премногу слабо за во прва лига, ај се надевам дека вака нема да играте во првенството!!!
Е уште двајца се и двајцата од Победа ги зедовмеАбе луѓе освен Брага кое Негро ви е во составот, ТАПА е!!!
Инаку одигравте многу слабо, ама дали е поради жешкото време не знам, но тоа е премногу слабо за во прва лига, ај се надевам дека вака нема да играте во првенството!!!
па ако не си знаел ова е само пријателска утакмица и на вакви утакмице тренерот прави проверка на можностите и квалитетот кои неговиот тим ги поседува што воедно значи дека ќе има огромна разлика помеѓу тимот што настапил вчера и тимот што ќе настапува во првата македонска лига![]()
Утре у 17:30 ТЕТЕКС - Цементарница на Градски, па кој може да иде нека иде![]()
take kikirik kaza. ako zarberes nesto dr pisi da znaa drugite.За ова сигурен си дека ќе играат на Градски,зошто ја знаем дека ќе играат у Јегуновце.
За ова сигурен си дека ќе играат на Градски,зошто ја знаем дека ќе играат у Јегуновце.
take kikirik kaza. ako zarberes nesto dr pisi da znaa drugite.