Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Па и ја читав па не видов ништо...:/

Тогаш не ти се гледа добро :pos: се зезам брат види подобро има една статија за Ничевски има и однего одговор таму кој вели дека му прија понудата од Тетекс но некако не му се оделе пошто бил многу стар :)

Тогаш не ти се гледа добро :pos: се зезам брат види подобро има една статија за Ничевски има и однего одговор таму кој вели дека му прија понудата од Тетекс но некако не му се оделе пошто бил многу стар :)
нема ништо у денешен мак спорт, еве сега пак го читав.

Значи ништо од него ,несака да игра во Тетекс мора да се тргне по друг играч и да се покрие средината више.

Па еве пред некој ден дошол и тој Горанчо Стојановски, викаа добар бил на средина, па ќе видимо што ќе биде. Според мене уште еден играч од средина и одбрана и доста е.

Абе дајте да се напрае некоја петиција заедно со Ренова и Шкендија да се стаа рефлектори на стадионов:toe:Нека донира општинава паре или ФФМ.Има у Скопје,Битола,Куманово,Металург најверојатно ќе има од догодина го реновираа стадионот и уште овде да се стаа и нека има ноќни утакмице у првенствово.Па + станиов е ОК само заради што нема рефлектори несмее да се играа официјални утакмице Европа лига и ЛШ.Редно е да се стаа рефлектори.

Имамо најубав стадион после Филип ll у Скопје, а нема рефлектори...жално! А нема ни да има у наредни 10 године со ваква федерација.

toa sto ne igraa liga sampioni ne e do reflektorite tuku toa e do toa so nema opredelen broj na sobe so mora da gi ima(mislim za preskonferencije bese) a toa deka nema da staa reflektori se slazem so kelaviot posto so ovja HARALAMPIE samo nazad idemo :S

Абе дајте да се напрае некоја петиција заедно со Ренова и Шкендија да се стаа рефлектори на стадионов:toe:Нека донира општинава паре или ФФМ.Има у Скопје,Битола,Куманово,Металург најверојатно ќе има од догодина го реновираа стадионот и уште овде да се стаа и нека има ноќни утакмице у првенствово.Па + станиов е ОК само заради што нема рефлектори несмее да се играа официјални утакмице Европа лига и ЛШ.Редно е да се стаа рефлектори.

odamna sonuvam za ova,zamislete gradsko derbi da ima neso od 20:00:vozbud:ludilo ali jbg to e to

odamna sonuvam za ova,zamislete gradsko derbi da ima neso od 20:00:vozbud:ludilo ali jbg to e to

Тогај би требало да биде цел стадион полн...искрено друго е кога би се играло навечер, друг е филингот...ама ете. Од Филип ll ги извадија старите рефлектори, и ги однесоа ми се чини у Прилеп (нормално Хари педерот...кј може на друго место да ги однесе) или у Битола не ми текнуе, а овде да ги донесеа ќе беше топ.

Тогај би требало да биде цел стадион полн...искрено друго е кога би се играло навечер, друг е филингот...ама ете. Од Филип ll ги извадија старите рефлектори, и ги однесоа ми се чини у Прилеп (нормално Хари педерот...кј може на друго место да ги однесе) или у Битола не ми текнуе, а овде да ги донесеа ќе беше топ.
У Битола ги стаеја не у Прилеп.Ама ок нема врска и од двата стадиона Прилеп и Битола нашиов е 3пута поубав а нема рефлектори:tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom