Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
pa i stolcinjata gi donesoa od kaiserslautern stadionot ako ne gresam,zs ne gledaat i nekoi reflektori da zemaat.Posto ete nekade gi menjavaat

pa i stolcinjata gi donesoa od kaiserslautern stadionot ako ne gresam,zs ne gledaat i nekoi reflektori da zemaat.Posto ete nekade gi menjavaat
Е да у Скопје од Нирнберг у Тетово од Кајзерслаутерн.Треба да се заинтересираат нашиве да добиеме и рефлектори на тој начин,а и столчињата више се уништени,ама џабе збориме овде со ваква федерација ништо нема да имамо:tapp:

Па уште бојава на столчињава што са...:pos2::pos2: Жолта боја нема ниеден од триве екипе, ама ај каква такви, добри са. Колку паре зема Хари бе за вакви работе све да му е**м, ако ништо едни ебани рефлектори да стаа.

Па уште бојава на столчињава што са...:pos2::pos2: Жолта боја нема ниеден од триве екипе, ама ај каква такви, добри са. Колку паре зема Хари бе за вакви работе све да му е**м, ако ништо едни ебани рефлектори да стаа.

:pos2:so me nasmea...a tia nekolku skrseni stolcinja kaj vasata tribina od lavovite ni se

Тетовчани, имате ли информација во колку почнува натпреварот денес во Штип помеѓу Брегалница - Тетекс, само шо дознав ама не го знам терминот!

Колку што знам денеска требаше да играме против Победа во Прилеп...

Колку што знам денеска требаше да играме против Победа во Прилеп...

ПОТВРДЕНО!!!

Денес во 17:30 на градскиот стадион во Штип гостува Тетовскиот прволигаш Тетекс на пријателски натпревар!

Епа ако идеш после утакмицата пиши како завршило :smir:

нема потреба да се мучи да пишуе бе боби ти самиот уште од сега го знаеш победникот хехе

Богатинов прв голман,а Кметовски резерва за Работнички утре против Крусадерс.И двајцата "наши" голмани:toe:

е струја си бе ив4о одма дозна за тетекс-ТОА Е ПРАВ МУЖ :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom