Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Значи колку е глупо ова што ќе играмо со Шкендија за влез у 1/16 финале.Колку послаби екипе са дирекно у 1/16 финале мие треба да играмо дополнителна утакмица:nerv:

јбг брат тоа е мучке!!Мирче Ацев,Превалец,Добрушево екипе од некоја си трета лига или општинска,а мие прволигише не не ставаа да играмо директно,а они ќе играа директно у 1/16 финале :nerv::nerv:

Значи колку е глупо ова што ќе играмо со Шкендија за влез у 1/16 финале.Колку послаби екипе са дирекно у 1/16 финале мие треба да играмо дополнителна утакмица:nerv:
Во 1/16 финале директно одат сите прволигаши од сезона 2008/09 и клубови од подрачните ОФС кои по пат на локално куп натпреварување изборуваат пласман за 1/16 финале од купот.

Во 1/16 финале директно одат сите прволигаши од сезона 2008/09 и клубови од подрачните ОФС кои по пат на локално куп натпреварување изборуваат пласман за 1/16 финале од купот.
Епа Победа зашто ја нема?
Не верувам дека одбиле да играат куп

А па како можеше прошлите године когај бевмо второлигаши идевмо директно а сеа прволигаше не!!

Епа Победа зашто ја нема?
Не верувам дека одбиле да играат куп

Може од ффм дан ги казниле заради местењето!!

Сега на МТВ кажаја победа со брагалница:toe:
На официјалниов сајт пишуе влазрими-брегалница:toe:

Прво коло

Тетекс-Македонија Ѓ.П

јако ќе биде!!!!

лее колку ми е криво.Неможем да идем на утакмицава на одмор ќе бидем:tapp:

Има некој Официјален Распоред за после првото коло со кого играме, пошто на ффм има само за прво коло?

BTW Сигурно ти е ова дека 4то коло играме во чаир? и од каде информацијата...:smir:

Има некој Официјален Распоред за после првото коло со кого играме, пошто на ффм има само за прво коло?

BTW Сигурно ти е ова дека 4то коло играме во чаир? и од каде информацијата...:smir:
dare od macedonian football neumorno go pisuva rasporedot i e pobrz i od kompujuterot na FFM.

http://macedonianfootball.com/component/option,com_joomleague/func,showPlan/lang,en/mode,1/p,2/

eve na ovoj link mozes da go vidis rasporedot, barem toa sto e do sega pisano, i da, 4 kolo sloga jugomagnat-teteks na cair.

Цццц, две убаај утакмице у период ка са свите по одмори :nerv::nerv: Ај Шкендија ќе ги решимо ка редовно што ги решавамо, ама со Мак ЃП ќе биде добра утакмица.

Цццц, две убаај утакмице у период ка са свите по одмори :nerv::nerv: Ај Шкендија ќе ги решимо ка редовно што ги решавамо, ама со Мак ЃП ќе биде добра утакмица.

ja zatoa odmorot si go zagazav za porano i do 1vi da bidem vraten, 16god cekam i ova da go propustim nema sanse.

Секој нека пишува во своја тема и решен проблем, али внимавајте на речник . Овде фанови на Тетекс што сакаат може да постираат, ако истото е во склоп со правилата многу јасно, истото важи и за фановите на Шкендија за нивната тема .
Дај оладете малце, лето е у пм . . .

Нема лето кој е у прашање Тетекс-шкендија...

Он топик... Еве го целиот распоред за првиот круг од сезоната, истиве натпревари ќе бидат и во вториот круг но смнети домаќините а за во третиот отпосле ќе се направи нов распоред...

1 коло (01/08)....Тетекс - Мак. ЃП
Се среќаваат шампионите од прва и втора лига и мислам дека Тетекс ќе ја отвори добро сезоната во првата лига после 16 години и нема да им допушти лесно да триумфираат Мак.ЃП така да очекувам овој натпревар да заврши без победник...

2 коло (09/08)....Вардар - Тетекс
И во второто коло Тетекс повторно во тежок натпревар, против Вардар кои имаат солиден а плус и домашен терен што мислим дека тешко може да се дојде до бодови, но ќе видиме..

3 коло (16/08)....Тетекс - Победа
Од овој натпревар очекувам победа на Тетекс бидејќи за останување во првата лига мора вакви победи против просечните екипи во првата лига...

4 коло (23/08)....Слога - Тетекс
Дербито во Чаир во кое очекувам по секоја цена Тетекс да се врати непоразен значи и бодови мора да освоиме и во чаир...

5 коло (30/08)....Тетекс - Металург
И од овој натпревар очекувам во најмала рука нерешено доколку Тетекс сака да остане во првата лига следната сезона мора во вакви дуели да се победува или барем нерешено...

6 коло (13/09)....Милано - Тетекс
Тешко гостување и не очекувам бодови на овој натпревар...

7 коло (20/09)....Тетекс - Работнички
Натпревар каде мислам можеме да извлечеме барем бод...

8 коло (27/09)....Пелистер - Тетекс
Гостување на кое доколку Пелистер биде во иста ситуација како лани и може да се очекува поволен резултат...

9 коло (04/10)....Тетекс - Турново
Добар тим имаат Турново, но сепак мислам дека Тетекс на градски ќе слави победа...

10 коло (18/10)...Силекс - Тетекс
Гостување во Кратово каде што тешко се земаат бодови но со малку среќа се е возможно...

11 коло (25/10)...Тетекс - Ренова
И да градското дерби против Ренова очекувам да останеме непоразени...

Тоа е све од мене...па ќе чекамо да почне..:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom