Фан Клуб: Тетекс - Тетово

• Креатор на темата Креатор на темата sasence19
  • Време на започнување Време на започнување
Abe ovaj vo ovakva Pobeda,kakva sto beshe godinava ne odigra nitu edna utakmica,pa vie racunajte za kakov "Talent" se raboti!!
Бидејќи сега Брацо е главен финансиер на Тетекс, во Тетекс ќе доаѓаат играчи чии менаџери се блиски со Брацо, а ништо чудно и Брацо да има своја менеџерска куќа.
Само не ми е јасно како можеле Аце Толески да го избкаат, се работи за одличен играч, заедно со Аце Стојановски би биле супер тандем за прва лига.

Бидејќи сега Брацо е главен финансиер на Тетекс, во Тетекс ќе доаѓаат играчи чии менаџери се блиски со Брацо, а ништо чудно и Брацо да има своја менеџерска куќа.
Само не ми е јасно како можеле Аце Толески да го избкаат, се работи за одличен играч, заедно со Аце Стојановски би биле супер тандем за прва лига.
Дрво беше Аце Толески прошлава полусезона во Тетекс:toe:

Брат ти не си го гледал Толевски како изигра полусезнова за Тетекс!!КАТАСТРОФАЛНО!!!Когај го видов викав овја е Толевски ццццц,каков беше напраен да го видеше бетер од прасе!!!

Shkendija Teteks 6.08.2009 se gleamo decki haahhaahahah nemate kade da begate pak so nas ke igrate ;)

КУП СТЕ СЕ ПАДНАЛЕ СО ШКЕНДИЈА СЕГА КОЛКУ Е ТОЧНО НЕЗНАМ :toe:

Па ќе ги газимо.Мие праемо тим за у Прва Лига сеа.Има да се каа што паднале со Тетекс:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Авторот на следниот оф топик или провокација на темава, ќе оди на одмор до натпреварот Тетекс - Шкендија. :back:

Абе што ви е какво играње со шкендија? Денеска е извлекувањето за распоредот во Прва Лига и за дуелите од 1/16 во Купот. Поточно денеска во 17 ч. е извлекувањето за Купот, а во 18 ч. директно на МТВ е формирањето на распоредот за 2009/10 во Прва Лига.

Абе што ви е какво играње со шкендија? Денеска е извлекувањето за распоредот во Прва Лига и за дуелите од 1/16 во Купот. Поточно денеска во 17 ч. е извлекувањето за Купот, а во 18 ч. директно на МТВ е формирањето на распоредот за 2009/10 во Прва Лига.

Да ама ова е изгледа за претставник на тетово и победникот од оваа утакмица ќе игра у 1/16 на купот.

Да ама ова е изгледа за претставник на тетово и победникот од оваа утакмица ќе игра у 1/16 на купот.

Аха...епа може. Затоа се зачудив ја. Не ми е страв од нив, ќе им го дадемо ка прошла сезона и готово :)

Ајде уште 30мин. да дознаемо со кого ќе играмо 1во коло.Би сакал да биде 1во коло дома па со кого било да се игра.

Aко ги пројдемо шкендија ќе играмо против Превалец од Велес!!

извор: http://ffm.com.mk/mak/vest.asp?id=2362
Значи колку е глупо ова што ќе играмо со Шкендија за влез у 1/16 финале.Колку послаби екипе са дирекно у 1/16 финале мие треба да играмо дополнителна утакмица:nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom