Најпотценет и најпреценет фудбалер

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
gervinho i hazard potceneti

чекај млади се , летово ќе направаt јаки трансфери па ќе видиме во која категорија се , франција е едно, шпанија,англија,италија друго :)

Преценети: Бензема, Џеко, Коларов, Јаја Туре, Машерано, Форлан, Дарен Бент...

Мој Вилшер за никој не го даваме, ако сакаш Маноне трампа за ТВОЈ Буфон :) :)

Такви луѓе како тој може само во Милан да играат ... а и паметно од твоја страна Милан ќе искочи во ќар :tv:

Дарен Бент има постигнато најмногу голови во ПЛ изминативе 3 години веднаш зад Руни и Дрогба. Не би рекла дека е преценет, туку Астон Вила немаа излез и дека беше сред сезона мораа да одвојат 24 милиона за него. Лани имаше фантастична сезона дечкото. :)

Во бенз лежи класа играч,а за Форлан незнам што да ти кажам само гледај што прави кога игра и колку трча :)

Во бенз лежи класа играч,а за Форлан незнам што да ти кажам само гледај што прави кога игра и колку трча :)

Форлан е дрво дрвосано, најпреценет играч во последниве 10 години.

Потценети - Де Геа, Гојко Качар, Џагоев, Даглас Коста, Миколи

Преценети - Торес, Форлан, Амаури, Пандев, Подолски

Зидан,одличен играч ама не и легенда (бар за мене) како што го прават ( спореди го со Роналдо- Бразилецот или Марадона и се ќе ти биде јасно )
Рибери нема потреба од коментар, за него даваа 80 милиони а сеа и за 25 тешко да го продадат
Амаури во Јуве го тераа да игра како Руни а не е таков тип на играч, затоа сеа пак му тргна у Парма
За Снајдер кажав а Виља му требаат по 100 шанси да даде гол

А ако се преценети Гатузо што у последно време е најдобар у Милан, Инзаги што е еден од најдобри напаѓачи у историја тогаш брат............. оди лечи се док ти е време
Дали сакаш да кажеш дека играчот што токму тие легенди ... меѓу кои беа Пеле, Марадона и тн... кој го прогласија за играч на последните 5 децении... ти можеш да кажеш дека не е легенда?
Не би кажал дека се разбираш многу од фудбалов по сево ова... а гатузо од друга страна го нарекуваш потценет?
:nesum:

Преценет, ама стварно преценет, Давид Виља.
Потценет, Арјен Робен.

Најпрецент Рибери, најпотценет Флечер...

Ne e temata - Overrated & Underrated ?
Kako sho gledam mnogu ja promashile i samo lupat nekoj iminja

Како може најдобриот стрелец, на најдобрата репрезентација во светот, кој игра во најдобриот тим во светот, да биде преценет?
Не сте ми јасни.
Или ако игра за Барселона, default од него очекувате 50 гола во сезона...исто како и од Ибрахимовиќ.

Како може најдобриот стрелец, на најдобрата репрезентација во светот, кој игра во најдобриот тим во светот, да биде преценет?
Не сте ми јасни.
Или ако игра за Барселона, default од него очекувате 50 гола во сезона...исто како и од Ибрахимовиќ.

За мене е тој еден сосема просечен напаѓач, а не како што другите го прават.

Код:
Villa has 4 seasons where he averages more than a goal every 2 games. On that basis he's probably the most consistent. Over the last 5 years he has guaranteed 20 goals every single time.

Сарагоса > Валенсија > Барселона

Како и да вртиш подобар е од Игуаин, Бензема и Адебајор заедно:toe:
А немаше да имаш исто мислење, ако Виља направеше трансфер во Реал.

Ама добро, секој си има право на свое мислење.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom