- Член од
- 10 април 2011
- Мислења
- 59
- Поени од реакции
- 1
bauer ти си за у затвор братче![]()
И таму не ме прима... Ќе ме избрка заради непослушност

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
bauer ти си за у затвор братче![]()
Ако се рестартира интернетот на кратко, добиваш нова ип адреса, така што наместо да продолжиш кога ќе ти дојде нет (после мини-рестартот) ќе паднеш и неможеш да продолжиш.
мислам дека на 24 часа е “смената“а Вие (мислам за сите Вас,гејмерите онлајн) цел ден играте?
ОК можи е подобро кога веќе се рестартира ама да е на 12 часа а не на 6
инаку јас па многу сакам да имам динамичка
ОН
шо новости ќе има од кејблтел?
од мај или од јуни почнуваат?
ке те исклучат 1 месец и ке ти се закануват дека ке те пријават у полицијаи шо дека ке ме упецаат? шо после?
ке те исклучат 1 месец и ке ти се закануват дека ке те пријават у полиција![]()
не знам не сум стасал до тамуi dzandarite se umaraat so vakvi raboti ?
хаха за секој случај немој да стасаш... што е сигурно сигурно ене знам не сум стасал до таму
Планирам да се префрлам на CableTel ај ако може некој да пише искуства од CableTel, читам секаде лугето се жалат + јас планирам да го ставам ова триппле плај 999 денари што е ама се мислам. Однапред благодарам
Планирам да се префрлам на CableTel ај ако може некој да пише искуства од CableTel, читам секаде лугето се жалат + јас планирам да го ставам ова триппле плај 999 денари што е ама се мислам. Однапред благодарам
јас иам лан мрежа и брзината е далеку поголема од 2/3 односно брзината никогаш не паднала испо 17! се движи од 17 до 19 и за ап и за даун. а зашо прашуваш? те интересира да се префрлиш кај нив илиДали сеуште оние кои имаат лан пакети имаат ненормални брзини од по 2/3мб? со исто толку брз аплоад? или пак на старо сте?![]()
јас иам лан мрежа и брзината е далеку поголема од 2/3 односно брзината никогаш не паднала испо 17! се движи од 17 до 19 и за ап и за даун. а зашо прашуваш? те интересира да се префрлиш кај нив или