Mnogu zabean moment toa HAHAH. I jas bi sakal takvi "zaebani" momenti da imam
Мене вечерва интернетов ми е ЗЕЛКА. Фејсбук отвара по 3 минути, форумов не е нешто поарно, единсѕвено нешто брзо што отвараше беше точкаДали му се влече и на некој друг интернетот деновиве? Хоум пакет сум, значи 25 гига лимит, не сум потрошил ни 15, а ќе стаам нешто да се симиња преку rapidshare иде со 10кb/s (со hotfile и megaupload нема проблем, си иде добро download-от ) и страниве споро ги отвара...?
Види, не ги гледај Кејблтел како една компанија.JAs 2 godini bev na Telekabel nemav nikakvi problemi so paganje na net ili takvi stvari. Ali od ovie od cabletel treba da se lincuvaat site na plostad, tolku krs kompanija nemam videno nikade. Od nivniot modem ne mozam da priklucam dva komp. na net?!?!?! E toa me zaprepasti sega ke treba da kupuvam router ili nekakvi slicni zabenacii. Ako ima nekoj resenie neka pisi. Slikata na TV-to mi e kako vo 70-te. Mi vikaat toa normalno bilo, poso 2 TV-a imalo prikluceno neka odat da se lecat nekade. Devojka mi imaa plateno od 1-vi i sekoj den cekaa da odat da im priklucat interenet, cekaa do 25. Koga im otidov taa zenata se pobrka koga ne vikna obezbeduvanje dobro e. Taka da vi sovetuvam ako treba da ibirate nemojte slucajno na ovie smrdlevci da se priklucite. Peace
Valjda si u pravo jas sum vo Kisela voda, ama zborev generalno za nivnite uslugi.Види, не ги гледај Кејблтел како една компанија.
Бидејќи они ги купија скоро сите кабелски оператори во Скопје, ја наследија и нивната инфраструктура.
Така, ако предтоа во таа населба имало тиње оператор, ќе има и сега. Затоа, во некои населби Кејблтел е подобар, а во некои е тиње. Ако сте во Тафталиџе или Лисиче, ставајте без да се мислите...
Ако сте во било која друга населба...размислете три пати. : )
Претпоставив дека не си од овие населби. Овде кај мене во Тафталиџе е бивша "Зора", кога јас нарачав интернет конекција, веќе следниот ден беа тука, сервисерите беа одлични, дури и знаеја да се снајдат на Vista, која тогаш беше нов систем.Valjda si u pravo jas sum vo Kisela voda, ama zborev generalno za nivnite uslugi.
+Ново ЛисичеВиди, не ги гледај Кејблтел како една компанија.
Бидејќи они ги купија скоро сите кабелски оператори во Скопје, ја наследија и нивната инфраструктура.
Така, ако предтоа во таа населба имало тиње оператор, ќе има и сега. Затоа, во некои населби Кејблтел е подобар, а во некои е тиње. Ако сте во Тафталиџе или Лисиче, ставајте без да се мислите...
Ако сте во било која друга населба...размислете три пати. : )
А па ако ставија заштита пасворд џам свиткаа. И претходно беше со пасворди па пак се крадеше на велико. Треба да бараат некое друго чаре против крадењево, оти за со пасвордиве е помината работа веќе беше еднаш и тогаш се утепааа од крадење, за еден мене ми отидоа 6 гига, а единствена страна која ја уклучив тој ден беше 24фудбал+Ново Лисиче
Да чукнам у дрво заарнија со нетов последниве...па пола година...
Нетот иде добро, не паѓа, одличен е...Е сеа што крадат малце download, за 2 дена вика дека сум напраил 1 гига а уствари не сум го пуштил компјутерот, а заштитен нет одлично...мада изглеа се крадело со некоја фора многу пошто сеа ставија додатна заштита со пасворд за секој нет посебно - приватен...Ама добро, сето тоа се надокнадува со тоа што поминувам лимит и уште е брз нетот...Башка лимитов ми го кренаа на 15 !чирлидер
јузерот и пасвордот се рандом букви и бројки...стои на последната сметка доле лево во ќошот...до 15 (денес) моеш да се логираш со user:cabletel pass:cabletel пошо до 15ти (денес) мора да стигне најновата сметка и да биде платена.Шо е со лозинките, кај да си ја најдам лозинката. Неам ебан заостанат долг, у сметката не ми пишуе нишо такво, кај да најдам ебана лозинка?
Има некој да ми каже барем од прилика како треба да изгледа лозинката, бројки, букви шо треба од прилика да барам по тоа сметките? Датум? Anyone?