Aj i tuka da se pofalam, zemav CANON A570IS
Samo odma da vi kazam od tehnomarket da ne zimate. Ja go zemav od tamu ama ne sum zadovolen od nekolku raboti : Vnatre vo kutijata nemase upatstvo original, tuki tupnale edna fotokopija od upatstvo za A540 i, cd-to so instalacioni programi e izgleda tuka kopirano od drugo cd. Aparatceto sega za sega e dobro ama izgleda gi uvezuvaat na divo i nemaat zatoa komplet dokumentacija vnatre. Sramota, se mislam sega dali da spobrkam nekoi od prijatelive po inspekciive da im go izgorat gazot malku ili da gi izrezilam po nekoi vesnici
Eve i ja da repliciramПрво Мистичен со здравје да си го користиш новиот фотоапарат, и ај чекаме фотки :smir:
Исто и Македонец, солудно апаратче си земал :smir:
Инаку да се вратам на репликата.
Од техномаркет не се зема друго освен панасоник, само за нив се застапници, другите еве како шо кажваш сигурно некој препаковани се, а за канон во Македонија увозници се генел, и ќе барате некоја продавница која е застапник на генел или така нешто.
јас ја зедов а560ката од невада.другите еве како шо кажваш сигурно некој препаковани се, а за канон во Македонија увозници се генел, и ќе барате некоја продавница која е застапник на генел или така нешто.
So zdravje da si go koristis i isprati ponataka nekoi sliki me interesira so kakov kvalitet se!!! POZDRAV!!!Од петокот сум косопственик(со брат ми заеднички) на овакво фотоапаратче Panasonic DMC FZ-18 :
Има 18x оптички зум...и едно чудо функции
а поради тоа што Dungeon побара да ставиме цени...јас ќе дадам линк од ценовникот на техномаркет http://www.technomarket.com.mk/products.php?page=1&klasaswe=003&grupaswe=013
п.с Точкест ти нели сеа скоро зема Sony од истата класа како мојов апарат(полупроф.) ...епа пошто мислам дека имаат слични функции ќе те замолам да ми посочиш како tips некој мод на сликање или сл. :salut: