Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Дефинитивно треба да се воведе закон против пушењето.На пр.,на што личи тоа некој збори со тебе на улица и ти дува чад у лице и се мисли дека е којзнае што?Стварно не ги разбирам страсните пушачи - Ке се родат здрави прави и си го скратуваат животот...па и уште плаќаат за тоа:lud:!!!
хехе,одлично кажанододека не станеш дел од нив...нема да ги разбереш...камел кафено 57-0мица...тоа е тејст џену кој додека не го осетиш нема да го разбереш![]()
додека не станеш дел од нив...нема да ги разбереш...камел кафено 57-0мица...тоа е тејст џену кој додека не го осетиш нема да го разбереш
а за тоа дали кратиме живот ил не генетските предиспозиции се поважни...има случаи и по 90 години народ пушат па ништо не им фали освен бастунче:helou:
почна да пушиш ?Mислењево ми е од кога бев 15 годишен клинец, фала богу дека не го мислам веќе истото![]()
почна да пушиш ?![]()
Не, не, таман работа.
Само што сега се раководам според мислењето нека прави кој што сака.Забранија пушење на затворено, па нека има пушење на отворено. А и да забранат пушење на отворено, не знам колку ќе функционира. :smir:
додека не станеш дел од нив...нема да ги разбереш...камел кафено 57-0мица...тоа е тејст џену кој додека не го осетиш нема да го разбереш
а за тоа дали кратиме живот ил не генетските предиспозиции се поважни...има случаи и по 90 години народ пушат па ништо не им фали освен бастунче:helou:
Камел...јеееееееес...а тек Лаки Страјк редс уаааааау
Никотинот дури и бил корисен во мала доза (4-5 цигари дневно) против болести на мозокот (превенција против лоботомија).Така барем сум читал...
Не планирам да се откажам од никотинот.
Подобро откажете се од кока-кола,фаст-фуд и слични производи...далеку се поштетни...само пропагандата е голема...реклами...филмови....
Во здраво тело здрав дух :sport1:
In hello body hello ghostВо здраво тело здрав дух :sport1: