Фан Клуб: Победа - Прилеп

• Креатор на темата Креатор на темата sonne
  • Време на започнување Време на започнување
абе шо олку падна фан-клубов???
кај сте прилепчани, алоооо!!!!!!!!!!!!!!!
дури чекаме одлука од лозана, победа си го пополнува играчкиот кадар со играчи кои се горе-долу слични по квалитет со оние кои заминаа (освен несторо), само лошо е тоа што не игра пријателски за новиот тим да се вкомпонира.
нови досега се: пластиновски (братство-ресен), вељаноски (м.ацев), ристески и пресилски (новаци), рутески (металург), јанковиќ (банат-срб), шабани (металург), христов (охрид) и левков (тетекс), а овие од кожув и од миравци во двеник прв пат ги слушам.
како и да е, според мене, има соодветни замени за марковиќ и за чурлинов, треба десен бек, средината ни е добра и евентуално уште еден шпиц да се донеси и ќе бидеме ок.

дури чекаме одлука од лозана, победа си го пополнува играчкиот кадар со играчи кои се горе-долу слични по квалитет со оние кои заминаа (освен несторо), само лошо е тоа што не игра пријателски за новиот тим да се вкомпонира.
нови досега се: пластиновски (братство-ресен), вељаноски (м.ацев), ристески и пресилски (новаци), рутески (металург), јанковиќ (банат-срб), шабани (металург), христов (охрид) и левков (тетекс), а овие од кожув и од миравци во двеник прв пат ги слушам.
како и да е, според мене, има соодветни замени за марковиќ и за чурлинов, треба десен бек, средината ни е добра и евентуално уште еден шпиц да се донеси и ќе бидеме ок.

Зар не штрајкувате бе и вие?

Шабани доаѓа во Вардар. Не се договорил со Победа

Што да пишам сето пишано е, единствено со Победа што ме сврзува во моментов се само спомените.

Подобро мртов отколку кукавица посветено на тебе друже од дното на душава, почивај во мир и богат да ти биди ловот во вечните ловишта.

Абе нешо мноу ми пропаднала победа во фулбалов....бтв дај да се собереме в сабота универзална сала во 18:00 за куманово...пошо тие кје идат 500 души и више

Ајде в недела во 14:00 Победа-Металург....Да ги бодриме играчите и да победиме:toe::toe:

па и јас не кажав провокација тоа е мое мислење и ти си имаш свое мислење дека милано ќе тепа но ќе видиме како ќе излезе

последна информација е тоа дека покрај димитровски од пелистер доаѓа и сашо лазарески. па ај да видиме...

ако е вистина, тогаш победа формира добер тим во кој би требало да играат
пашоски, јанковиќ, мирчески, дамески, лазарески, петровиќ, ацески, мегленски, стојанов, рутески и димитровски.
единствен хендикеп би можел да биде малиот број на пријателски утакмици.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom