секоја чест за кумани, немам пратено порано и кошарка и не знам што се случувало по салите, ама од пред 2-3 години ја пратим колку-толку кошарката, најмногу заради ривалството што го имаја КК Струмица и КК Фени. не е битно, да не ја какам темава со глупости.
македонските навивачи МОРА еден ден да се обединат, без разлика кој со кого били или не бил порано. една шака народ се македонците и пак поделени. делије-гробари, ма ти ебем и делије и гробари и србија и све, се знае, МАКЕДОНИЈА е една и единствена и сите треба тоа да не обедини, освен они кои не се чувствуваат како македонци и националисти, тие слободно можат да идат со гробари и делије, ама дали можат со нив да одат секој викенд? тие никогаш нема да го доживеат тоа што јас го имам доживеано со тетекс и како македонски навивач. ја си клубот бев и кога играше бараж за испаѓање у 3лига и сега кога се влага у 1лига. малку сум разочаран од мајмуни и чкембари, бидејчи сега кога нивните клубови се у голема криза они треба да им ја дадат најголемата поддршка, но за тоа има и други фактори, кои ако почнем да ги пишувам ќе ми требаат 3-4 страни кои знам дека никој нема да ги прочита, зош сите го знаат тоа а и ќе ги мрзи да читаат толку.