abe so ne go isfrlite to l...o od stip...ke vi ja ebi ekipata...pa po 4-5 godini uefa ke ve obvini za mestenje utakmici...:pos2:Чул те господ ама многу тешко !!!
Ја усравме со Дрита којзнае може и наместеена од тој моронот Христовски, со Маџари губиме таму е сега едино Цементара во последно коло да ја тепаме, па тогаш бараж да играме !
abe so ne go isfrlite to l...o od stip...ke vi ja ebi ekipata...pa po 4-5 godini uefa ke ve obvini za mestenje utakmici...:pos2:
toj ne e trener...toj e propadnat menadzer...ja zapusti pobeda, ke ve zapusti i vas!
pozz
Со мало закаснување, се придружувам со честитките за извојуваниот триумф вчера против Турново, а со тоа обезбедувањето на опстанок во првата лига.
Еве ги двата гола за Победа
Станојловик-1 мин
Нестороски-50 мин
Еееее Прилепе, Прилепе шо дочека и ти на празни стадиони да играш!!!
Луге бре зар до толку е отидена работата?
Брату...не ја ни отклучуваат големата трибина!!!!Еееее Прилепе, Прилепе шо дочека и ти на празни стадиони да играш!!!
Луге бре зар до толку е отидена работата?
Да се врата старите времиња е речиси невозможно.Јас велам барем една пристојна бројка од 6-7 000 гледачи за дерби натпревар да има, иако и таа бројка порано беше смешна и имаше двапати по толку.
Главен виновник за празните трибини, според мене е раководството на Победа.Ако остани истото публиката никогаш нема да се врати на трибини, а ако се смени има шанси.
Na pocetokot na ovaj vek samo vo kafezot kaj Majmunite imashe dvojno povejke publika odkoklu sega na celiot stadion!I toa pravam muabet za utakmici od tipot na Pobeda- Sasa,Pobeda- Madjari ,i slicni na niv!!No....
Саса отсекогаш беше тврд орев за Победа без разлика дали се игра во Прилеп или Каменица.А шо се однесува до Хари тој само ја продолжи недовршената работа од неговите претходници.Можам да речам дека Хари е најмал виновник за слабиот квалитет на Македонскиот фудбал.Го памтиш времето кога од сите стадиони во Македонија одекнуваше Ѕинго ПЕДЕР????Атмосфетата на стадион во Прилеп од година на година се стишуваше а капак на се дојде наместениот натпревар со Пјуник.Тогаш се растури Н.К.Мајмуни(и е во најтешка полошба од сите навивачки групи во нашава земја), а публиката престана да иди на стадион па макар и за дерби натпревар.Еј па Саса се секаваш колку јак клуб беше на времето, се држеше едно време во Прва Лига!
Нема зошто навреда реалнонста е таква.Само истото е случај со скоро сите МКД екипи.Последната титула Победа Прилеп ја освои кога со некогашниот лут ривал Вардар си разменија по една победа.Вардар ни ја пушти во првенството за да освоиме титула, а Победа му го пушти финалето во Македонскиот куп.Значи местат сите екипи во нашево првенство.Резултат од сето ова во Прилеп:трибините се празни, а некогашната најдобра навивачка група е детска градинка.Е јебига,нема да оди народот на фудбал да ги гледа намештаљките на Ацуле(без навреда :smir