Е па мислам дека ги загубивме и сите шански.. полувреме заврши 0:0.. и 1ва минута од второ полувреме Дамески добива црвен картон..
0:0.. и цело второ полувреме играа со играч помалку.. а за во година не ми се верува дека победа ќе биде повторно 1ва.. нема шампионски тим, сега замина и Савиќ.. пред 2 дена потпиша за Вардар..Lele go zaborajv mecot. 0-0 a? Epa mislam deka jasno bese po prviot mec. Ajde pojke srekja dogodina.
Mislev pojke srekja kaj i da bidi.0:0.. и цело второ полувреме играа со играч помалку.. а за во година не ми се верува дека победа ќе биде повторно 1ва.. нема шампионски тим, сега замина и Савиќ.. пред 2 дена потпиша за Вардар..
Е па нека им е со среќа во година.. Ако се засилат можеби пак ќе бидат шампиони..Mislev pojke srekja kaj i da bidi.
Кај го има ова?Ацуле го чека казна од УЕФА. На враќање од Талин, македонската експедиција се сретнала со судиите во Софија, кои требало со транзитен лет да си одат во Унгарија од Бугарија. И таму Ацуле почнал да ги навредува судиите со пцовки, закани и слично. И така, судиите го пријавиле тоа во УЕФА,и сега за жал, покрај Ацуле, кој ќе добие суспензија некое време, "олеснување" ќе има за касата на Победа, која и така не е којзнае колку полна:uvo:
тоа ти е... од овој циганов може се да се очекува, иако според мене ако го суспендираат тоа е голем плус зашто и онака победа од него невиде никаква паметна работа. овој изгледа заборава дека уефа не е на зет му хариАцуле го чека казна од УЕФА. На враќање од Талин, македонската експедиција се сретнала со судиите во Софија, кои требало со транзитен лет да си одат во Унгарија од Бугарија. И таму Ацуле почнал да ги навредува судиите со пцовки, закани и слично. И така, судиите го пријавиле тоа во УЕФА,и сега за жал, покрај Ацуле, кој ќе добие суспензија некое време, "олеснување" ќе има за касата на Победа, која и така не е којзнае колку полна:uvo: