Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
мењајте DNS!!!!
валда до тоа е :) пошо ја неам проблеми.

Cataclysm

Член од
2 февруари 2009
Мислења
223
Поени од реакции
647
Го скинаја интернетов, цел месец не ми ја чепнаја брзината, со пакет 30 гига си направив сообраќај 60, и гледам денес - тап. Што е финтава баш на 31ви?!

Anon

/b/ House /b/
Член од
13 декември 2007
Мислења
16.740
Поени од реакции
27.733
Го скинаја интернетов, цел месец не ми ја чепнаја брзината, со пакет 30 гига си направив сообраќај 60, и гледам денес - тап. Што е финтава баш на 31ви?!
а по некоја случајност, мајкл скоуфилду, да не не си известен за дуплирањето на лимитот што почна од 1ви март?

Cataclysm

Член од
2 февруари 2009
Мислења
223
Поени од реакции
647
а по некоја случајност, мајкл скоуфилду, да не не си известен за дуплирањето на лимитот што почна од 1ви март?
Известен сум, ама како што знам од 15 на 30, а не од 15 на 60 :toe:

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Во средате т.е пред два дена зедов интернет од adsl овој од 30Г и ми рекоја дека во четврток ќе ми се јавет за да ме вклучет. Јас не вервев дека ке ми се јавет во четврток зш чера беше денот на дрвото и мисам не работеа, па ги чекав денес да ми се јавет ама не се јавија. Дане резбрав погрешно, јас или тие требат да ми се јавет? Опремата ми е ставена, само модевов треба в шек да го пикнам и да ми пуштет тие од таму интернет.

Член од
17 ноември 2010
Мислења
21
Поени од реакции
1
Намести се како што е во упатството и јави им се да го активираат.
Веднаш ќе те вклучат.

Член од
20 ноември 2008
Мислења
6.104
Поени од реакции
2.514
Намести се како што е во упатството и јави им се да го активираат.
Веднаш ќе те вклучат.
Одев да местам се по упатството, ама се си е како што треба штиклирано и сторено, утре ке им се јавам на 171 па да видиме шо е како е.

Kajgana Shop

На врв Bottom