Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување
е мојот е. заклучно со 30.03.2011 12:05:

гледам се жалат луге за youtube, исто и кај мене, све убаво иде, торенти, страни.. само youtube никако да мрдне, како на диал ап да пуштам видео не на 6 мбпс конекција, една песна од 2-3 мин да чекам да се лоадира цела вечност
Jas sum na ONE i isto e i kaj mene premnogu sporo ide YouTube...

И кај мене заглави бројачот и јутуб брзо отвара
јеееј :D

Се врати во нормала бројачот
55 гига потрошени а уште ми е брз нетот.

Кај мене е назад 2 дена :pos:

24.03.2011 15:33:

Колку за инфо имам само 15 гига потрошено :)

Се јавив во техничка поддршка да прашам колку имам потрошено ми вика 177гб заклучно до денес до 8 часот. И таков му викам ама на 23ти имав 177 и од тогаш ми е заглавено на толку, и зема ме убедува дека од тогаш ништо не сум потрошил, а симнав преку 60гб филмови вчера и завчера кои не ми се евидентирани и ќе се напиздам ако ме исклучат зашто незнам ни јас дали 60 или 70гб сум симнал или некоја слична бројка.

Се јавив во техничка поддршка да прашам колку имам потрошено ми вика 177гб заклучно до денес до 8 часот. И таков му викам ама на 23ти имав 177 и од тогаш ми е заглавено на толку, и зема ме убедува дека од тогаш ништо не сум потрошил, а симнав преку 60гб филмови вчера и завчера кои не ми се евидентирани и ќе се напиздам ако ме исклучат зашто незнам ни јас дали 60 или 70гб сум симнал или некоја слична бројка.

Затоа користи си third party software, кој ќе ти пресметува колку трошиш. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom