M1K1 007
не у еу
зато јас си пишам Мбит (мегабити) а МБ или мб (мегабајти) да не се збуни некој а можи и јас да се збунам некогаш иако спуштам со 600-650 кб (килобајти) а можам некогаш да си помислам дека спуштам со 600-650 мб (мегабајти)

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
@Jane&Beneamata, sliki be lugje4 stranici baram slika, mnogu dobro znam shto prashav
Mene maksimum mi kreva 600/700kbps. 1mbps, kako sto pishuvash ti Jane, zasega e samo son za mene![]()
За покачување од 10 на 30 гига треба да потпишеш нов договор и да купеш рутер,сеа се јавив.
Зошто ми треба рутер![]()
Врти им, на сајтот ништо нема ставеноси играат мајпта овие ...
Бесплатен е рутеротОд 10 на 15 требаше нов договор, ама тогаш не требаше да купиш рутер. Сеа исто ако имаш 10, треба да продолжиш договор за да имаш 30, само што треба и рутер. Добро е за тие што тогаш го продолжиле, па сеа не мора да даваат дополнително пари за рутер.
@Jane&Beneamata, sliki be lugje4 stranici baram slika, mnogu dobro znam shto prashav
Mene maksimum mi kreva 600/700kbps. 1mbps, kako sto pishuvash ti Jane, zasega e samo son za mene![]()
Бесплатен е рутерот