- Член од
- 28 јули 2008
- Мислења
- 10.785
- Поени од реакции
- 3.522
Зголемени брзини?? Оптичките брзини за домашни корисници се и повеќе од доволни прашање е зголемување на лимитдали телеком има намера за промена на паќетиве? ( зголемени брзини и лимити )
Зголемени брзини?? Оптичките брзини за домашни корисници се и повеќе од доволни прашање е зголемување на лимитдали телеком има намера за промена на паќетиве? ( зголемени брзини и лимити )
истиот проблем го имам и јас, пред недела дена им се јавив, дечкото беше искрен и рече дека се јавиле неколкумина со ист проблем и направи ресет на интернетот, но проблемот уште си постои се ми се замрзнува, еве пред малку им се јавив и ме убедуваат дека се е во ред, а нетот е крш.Се излажав дебело, мислев нов месец работите се сменија, ради празници,пренатрупани сервери, ги разбирав до негде и слепо верував дека ќе го поправат ова иако нејќеа да признаат и уште убедуваа дека се е у ред, па и сеа да им се јавиш па истото, ко ебани компјутерски ботови се маме им ебем, пљукни ги не вреди да им се јавуваме повеќе.
Им се заканив и им дадов рок до 10ти да си го поправат, во спротивно го раскинувам договорот.
само се надевам дека повеќе луѓе вака ќе постапат бидејќи очигледно ги заболе нив... еххх да имаше здрава конкуренција досеа 5 екипи во секој дом ќе пратеа а не да чекаш недела дена откако ќе пријавиш и по телефон ќе се обидуваа да те задржат.
каква држава таков телеком, нека не ебат шваби и австријци, за тоа сме само.
optika da, ama samo vo dve zgradi i edna kuka, toa e losotoЗголемени брзини?? Оптичките брзини за домашни корисници се и повеќе од доволни прашање е зголемување на лимит
Друже 70 ? извини ке те разочарам скопје со оптика не е ни со 7%...тоа е, конкуренција здрава немаат и нема за кај да се брзаат.ne, ne sum zapoznaen za toa kolku e porieno Sk so optika. Pokrien li e barem 70 % ?
A za brzinata 10 Mbps za 1700 - mi se cini skapo.
poveke bi prifatil 6Mbps so limit 30-40 Gb za nekoja porazumna cena
Јас затоа 30 GB си стаив, врти сучи отепај се некако 15 не ми стигаа, се до 15-16 во месецот и толку. Ги убедив некако моиве да земиме следен пакет, а тој беше од 30 GB. Би требало да е доволно ваканц нц убиство еј....сите качуваат пакети,сите нови понуди а овие педериве нигде ги нема .
ne, ne sum zapoznaen za toa kolku e porieno Sk so optika. Pokrien li e barem 70 % ?
A za brzinata 10 Mbps za 1700 - mi se cini skapo.
poveke bi prifatil 6Mbps so limit 30-40 Gb za nekoja porazumna cena
Па ако земеш целосно да го рачунај Скопје со сите околни населби ни 7% нема да искочат дека се покриени. Жалосно е што се пуваат со оптиката, а немаат никаква покриеност.Друже 70 ? извини ке те разочарам скопје со оптика не е ни со 7%...тоа е, конкуренција здрава немаат и нема за кај да се брзаат.
е стварно не можам да ги разберам тие педеритенц нц убиство еј....сите качуваат пакети,сите нови понуди а овие педериве нигде ги нема .