jas ne sakam da objasnuvam mnogu za ovie isl raboti..,ama sega ke kazam nesto jas ne veruvav vo nisto...nitu vo satanata,ni vo Bog,ni vo magii ni vo dunovi..veruvav vo darvin,naukata i mojot razum..no pocnav da se somnevam vo ova i vo samata sebe si velev jas sum luda no me dvoumese nesto;nekoi sonovi i sl..(inaku majka mi e pocinata ) ednas kaj mene ja povikavme i pocuvstvuvav cudno cuvstvo na prisustvo ..i ve uveruvam deka se bese ok samo sto jas ne veruvav na moite setila,a taa bese tuka..vecerta mi se pojavi na son i mi rece milo mi e sto pak se vidovme oci v oci..pak ne veruvav(samo da i kazam na fortune da izglede kao vo film kako beli svetkavi cestici prav jas i gi vidov ocite samo..no mislev da haluciniram od pregolemi cuvstva)a pota povkuvavme po nekoe vreme drug i mi stana mornicavo(najgolemiot skeptik se somnevase)ali nema vrska sega to sakav da kazam da nee zaebancija DUSATA E NAJMOKNA OD SE STO GLEDAME A AKO NE VERVAME VO NASATA DUSA TAA SLABEEiskazano so poglupi zborovi a onie koi veruvaat vo nea mozat da se sluzat so nea..no nie lugeto veruvame vo ona sto go gledame i dodeka ne vidite nema da seuverite a i da vidite pak ke se somnevate so ovie rab nema igracka a postarite kazuvaat prikazni ne za da se plasime tuku poradi so imalegoolema verba vo Gospod i imale cisti srca vo pogled so toa pa zatoa poeke imalo se i sesto..falaaaa me mrzi da pisuvam