Дали некој фрлил магија врз вас?

• Креатор на темата black angel
  • Време на започнување

Divider

Seraphim
Член од
24 февруари 2005
Мислења
27.337
Поени од реакции
3.062
Ало, да верував дека е магија ќе ти кажев, не е, освен ако јајцето не било живо-мислис скршено или?
инаку јајцето е најнормално се гледа и има место само човечка рака да го стави или извади
инаку живејам опкружен со многу луге кои се занимаваат со магии па и страв ме фаќа
Зиво, нескршено, неварено, живо.

нејс,е потсети ме во понеделник, сега за некој саат тргам на пат, одам за Бразил, па ќе бидам преокупиран нешто таму, нам да можам, ама понедленик пиши ми ПП потсети ме и ќе прокомуницираме за оваа работа, ако толку се плашиш.

Член од
26 декември 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
Хммм како тоа не беше сигурна дека и ставиле? Како и дошла идејата дека и ставиле жива?

Еве како може да се препознае дали и била ставена клик

Најарно ко шо ти велат нека иде на лекар, ама ако сепак те интересираат алтернативите бараш некој екстрасенс шо вади жива (побарај на огласи има еден куп такви), му кажуваш дека мислиш оти ти била ставена и тој ти ја вади или ти прави финта дека ја вади и ти упалува плацебото :). Сум глеал како ја вадат со чинивче ама колку е вистина или е финта секој сам нека си прецени.
сега незнам дали еној прави финта или не ако сакас кажи па кеи пренесам
име адреса или тел па нема да ми биде тешко да и пренесам па самата нека си процени!!!

нејс,е потсети ме во понеделник, сега за некој саат тргам на пат, одам за Бразил, па ќе бидам преокупиран нешто таму, нам да можам, ама понедленик пиши ми ПП потсети ме и ќе прокомуницираме за оваа работа, ако толку се плашиш.
Garfield па како да не се пласам кога гледам секој ден како на таткоми стрина ми која зивее кука до кука ми фрла пепел пред излез од двор
некои води и други 300 чуда да видиш како копаат сисе на излезот од дворот додека сватовите заминуваат сестрами кога правеше свадба
и мн други работи!!
инаку тоа е со да правам стварно незнам
немам усе 20 поста неможам да пишам пп

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Предмалку видов дека некој на колата(позади кај трапот во една мала суплина кај сто едвај рака до пола мозес да протнес)ми ставил јајце...
А неколку дена уназад несака да ми запали и таман ко ресив да ја исперам и да ја носам на мајстор,ко се наведнав позади под трапот и ко гледам јајце...
Дали знае некој да ми казе сто знаци тоа и како да се отстрани затоа сто неведувам дека слуцајно се е насло таму туку само цовецка рака мозе да го стави таму гарантирам 100%
Ако знае некојнека писе
еднаш коа живеев со цимери: тие си тргнаа порано, а јас останав во станот. Случајно ми дадоа флаери и немаше шо да им права и ги поставив плански низ цел стан на секое ќоше коа ќе дојдат (пошто порано тргнаа, порано и ќе се вратат) да ги позаебавам малку да чистат. Имаше стотина. Арно ама и јас си заминав и дошле арамии, провалиле станот се испревртеле, а флаерите останале. Дошле цимерите и шо ќе најдат превртен стан и флаери наместени насекаде. Дошла полиција и овие им кажале арамиите се превртеле и ни оставиле флаери. Логично им било дека флаерите се од арамиите. Дури и примероци зеле од нив полицајците и се чуделе шо тоа болен мозок бил да разбива стан и да расфрла се наоколу, а да остава флаери уредно наместени, магија ќе да е. Коа си дојдов шо да слушнам, смешки.

Поента: којзнае како јајцето се нашло таму, не мора се шо ни е непознато и нам нелогично да го објаснуваме со магија :smir:

Член од
26 декември 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0

Инаку ти посакувам пријатен престој во Бразил

еднаш коа живеев со цимери: тие си тргнаа порано, а јас останав во станот. Случајно ми дадоа флаери и немаше шо да им права и ги поставив плански низ цел стан на секое ќоше коа ќе дојдат (пошто порано тргнаа, порано и ќе се вратат) да ги позаебавам малку да чистат. Имаше стотина. Арно ама и јас си заминав и дошле арамии, провалиле станот се испревртеле, а флаерите останале. Дошле цимерите и шо ќе најдат превртен стан и флаери наместени насекаде. Дошла полиција и овие им кажале арамиите се превртеле и ни оставиле флаери. Логично им било дека флаерите се од арамиите. Дури и примероци зеле од нив полицајците и се чуделе шо тоа болен мозок бил да разбива стан и да расфрла се наоколу, а да остава флаери уредно наместени, магија ќе да е. Коа си дојдов шо да слушнам, смешки.

Поента: којзнае како јајцето се нашло таму, не мора се шо ни е непознато и нам нелогично да го објаснуваме со магија :smir:
Брат се тоа у реду ама кога ке живееш опкружен со луге кои гледаш како прават секакви работи и нема баш да ти биде сеедно!

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Инаку ти посакувам пријатен престој во Бразил

Брат се тоа у реду ама кога ке живееш опкружен со луге кои гледаш како прават секакви работи и нема баш да ти биде сеедно!
Да Garfild поздрави ја Адријана Лима од мене ќе и текне кој сум.

А не мислиш ли дека тоа што ти живееш во таква средина во која се верува во магии ти ствара психози дека некој тебе ти прави магија? И не ми одговори на прашањата зошто мисли другарка ти дека некој и ставил жива. Зошто ти мислиш дека со тоа што некој пепел фрлил магија направил?

Член од
26 декември 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
Да Garfild поздрави ја Адријана Лима од мене ќе и текне кој сум.

А не мислиш ли дека тоа што ти живееш во таква средина во која се верува во магии ти ствара психози дека некој тебе ти прави магија? И не ми одговори на прашањата зошто мисли другарка ти дека некој и ставил жива. Зошто ти мислиш дека со тоа што некој пепел фрлил магија направил?
Брат од кај да знам што мисли другаркава за тоа зивата само ми побара помос и ме праса ако знам некој да и казам па еве се распрасав!
Инаку мн е зезнато да гледас како некој секој ден прави енсто околу твојот влез наа двор т.е.пред капија секакви други работи негосо да правам и јас незнам

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Брат од кај да знам што мисли другаркава за тоа зивата само ми побара помос и ме праса ако знам некој да и казам па еве се распрасав!
Инаку мн е зезнато да гледас како некој секој ден прави енсто околу твојот влез наа двор т.е.пред капија секакви други работи негосо да правам и јас незнам
Брат, а да ти дадам јас број од еден многу добар психијатар па да го посетите со другарка ти.

Мене ми личи на ептен децка работа тоа со другарка ти. Слушнало девојчето за жива и и се набила психа дека некој нејзе и ставил и со тоа привлекла внимание кон себе (леле мене сите ме мразат и ми љубоморат) и си внесла доза на адреналин во не толку занимливиот животот.

Некој со толку висока интелигенција ко тебе не би требало да има мака да опише шо му се случува у живот, зошто мисли дека некој му фрлил магија, зошто некој ќе се замара баш па нему некој да му фрла магија. Ако пепел и јајце се магија тогаш сите ние сме зомби

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.982
Поени од реакции
12.615
Брат, а да ти дадам јас број од еден многу добар психијатар па да го посетите со другарка ти.
А ти го имаш посетено? Пошо препорачуваш.

Невкусно е са се исмеваш кога некој си има некаква мака па и од магиска природа:nenene:. Знаеш ли ти воопшто нешто во врска, со, околу магија?

Најдлабоко се извинувам шо упаднав вака...

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
А ти го имаш посетено? Пошо препорачуваш.

Невкусно е са се исмеваш кога некој си има некаква мака па и од магиска природа:nenene:. Знаеш ли ти воопшто нешто во врска, со, околу магија?

Најдлабоко се извинувам шо упаднав вака...
Па, да професор ми беше.

Може е невкусно, ама му кажала другарката онака дека жива и ставиле и место да иде на лекар бара контрамагии по форум. Му правеле нему магии, а и сам не знае што, зошто и како, а страв му е. Тоа ме наведува дека ако некој може да му помогне за маката, тоа не е ниту екстрасенс ниту врач, а психијатар.

Член од
26 декември 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
Па, да професор ми беше.

Може е невкусно, ама му кажала другарката онака дека жива и ставиле и место да иде на лекар бара контрамагии по форум. Му правеле нему магии, а и сам не знае што, зошто и како, а страв му е. Тоа ме наведува дека ако некој може да му помогне за маката, тоа не е ниту екстрасенс ниту врач, а психијатар.
Брат тебе изгледа не ти починал некој мн близок од магиска природа а и недај боже да поцине од ваква работа па затоа збориш така
Магијата ти е недај боже

delfybuba

Schatje
Член од
22 октомври 2008
Мислења
1.212
Поени од реакции
93

Мене ми личи на ептен децка работа тоа со другарка ти. Слушнало девојчето за жива и и се набила психа дека некој нејзе и ставил и со тоа привлекла внимание кон себе (леле мене сите ме мразат и ми љубоморат) и си внесла доза на адреналин во не толку занимливиот животот.

Некој со толку висока интелигенција ко тебе не би требало да има мака да опише шо му се случува у живот, зошто мисли дека некој му фрлил магија, зошто некој ќе се замара баш па нему некој да му фрла магија. Ако пепел и јајце се магија тогаш сите ние сме зомби
Ако немаш шо да му помогнеш на дечкото,ајт не пишувај.
Темава е за магија,ако не веруваш,не мораш.Не дај боже да ти се случи.

Сум слушнала за оваа магија со јајце-можно е.
Мислам дека ке имаш доста непријатности и кавги...

Член од
18 јануари 2009
Мислења
1.407
Поени од реакции
339
Не не ми починал. Еве јас чекам да објасниш, што, како, за да знаеме за што се работи, па да може некој шо се разбира да те упати. Па и јас дремам тука за да научам нешто и доколку можам да помогнам. Пукај со некоја твоја животна приказна. Ако нејќеш само така кажи и готово, ама да убедуваш да веруваме дека стварно тоа биле магии со изјава од типот
Брат тебе изгледа не ти починал некој мн близок од магиска природа а и недај боже да поцине од ваква работа па затоа збориш така
Магијата ти е недај боже
не делува воопшто серизно :)

@delfybuba wow си земаш за право да ми забрануваш да пишам по темата, браво

Член од
26 декември 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
Ако немаш шо да му помогнеш на дечкото,ајт не пишувај.
Темава е за магија,ако не веруваш,не мораш.Не дај боже да ти се случи.

Сум слушнала за оваа магија со јајце-можно е.
Мислам дека ке имаш доста непријатности и кавги...
искрено и пред да го видам јајцето поцнаа несо почесто кавгите со моите дома и уше ко го видов то беше капак на се
е сега кавгите дали се несо поврзани со то незнам ама почнаа
да заземаат поголем замав незнам засо!!!

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Вака... на темава како и на сите други и треба жестина и контра ставови, ама видам навреди верувајте дека ќе барам бан и од тема и од форум :smir:

Член од
26 декември 2008
Мислења
15
Поени од реакции
0
Искрено неможам да пукам со мојата животна приказна посто имам некои болни моменти со не се за на форум!

Kajgana Shop

На врв Bottom