Ич не мми се допажа што ќе се спојат мислењата!
Но:
да најавам, јас немам обичај да правам некому зло, напротив, помагам....!
Сепак, откако Мистиц не налути, а прашајте како му е, зфатив дека и блеата магија на Wicca може да се ползува во директна негативна енергија кон некого насочена ако има повисока цел и поблагородна цел.
Оправдание или не, не навлегувам.
Сакам само да кажам дека деновиве активно работев на тоа да се организирам со моите пријатели од другите аспекти на магијата за да со заедннички сили направиме целосен магијски ритуал, комбинација на earthen, blood and saltine магија, со цел ОНИЕ, а си знаат кои се, да видат конечно РЕАЛНА мака во животот и на тој начин престанат да НЕЖИВЕАТ свој живот и оптеретуваат други, туку или да ги снема или да се откачат конечно и ослободат и прекинат да малтретираат други.
Си знаат тие кои се, а ако не знаат, лесно ќе се познаат, одендаш ќе им секнат многу нешта на кои навикнале, на кои се потпирале, од други, и или несјанједни ќе ојдат отаде превезот или ќе се снајдат. како и да е, за поголемо добнро е.
Речено е! Сторено е! Конечно денес, попладнево, завршивме.
И благодарам на оние кои ми помогнаа со тоа што ми дадоа информации за лицата, со адреси,, живеалишта, итн.
Ќе гледаме промени накј неколцина, постепени.
Пазете се вие, оние, кои мми згазивте на жуљ, тешко вас.
Лесно нам, на другите.