телефонските разговори по редовна цена, интернетот намалена брзина на 64/64 kbpsНа Call and Surf ако се надмине лимитот се наплаќа нешто ?
Не го врзувај телефонот со рутерот што ти го дадоа. Врзи го директ на сплитерот што ти искача од штекер.У пм! Кога ќе ми звони некој на телефон ми се гаси нетот..а нетот не смее да ми се гаси.Може некако да се среди да не се гаси?Или да го фрлам телефонов?
Океј е сеа.Не го врзувај телефонот со рутерот што ти го дадоа. Врзи го директ на сплитерот што ти искача од штекер.
Али јави им се кажи им дека ти е врзан директно телефонот, пошто кај мене исто на идентификатор не ги покажуваше броевите па го врзав директ ама ми кажаа да почекам еден ден да средиле нешто да се рачунаат бесплатните минути...Океј е сеа.
Фала.
Ќе платиш пенали во износ од месечните попусти што си ги добил заради договорот и толку.sto ke se sluci ako se raskine dogovorot na adsl?
дефолт пасворд за спидпортот немат, сам го местишНекој ако знае да ми каже дифолт пасворд на SpeedPord W503V рутерот што го даваат.
Сум заборавил да пишам, за ви-фи дифолт пасворд.дефолт пасворд за спидпортот немат, сам го местиш
на почетното мени имаш WLAN и ти кажвит дали имат некој вклучено на мрежа или не, пример enabled, secured, 1 WLAN station registered клик на WLAN и после од лева страна на security и ја внесвиш новата лозинка или ја гледаш постојната лозинка која е, иначе дефолт IP на спидпортот е 192.168.178.1Сум заборавил да пишам, за ви-фи дифолт пасворд.