Dobro e barem mojata serioznost go nasmea nekogo. Ili pak sakas da ispadnes popameten od mene so toa sto ke me remetish? Good job.Тоа као прва награда?
А, за второпласираниот?
^support!Ајде без претерување, оставете нека си бара човекот професионалец
Види ППДа не случајно некој има асален македонски превод ?
Значи ми треба асален македонски превод, не за админ панелот, туку за сајтот.
Најдов јас неколку, али доста зборови беа тиња преведени, некои не ни беа преведени... ако има некој веќе готов превод и ако би бил љубезен нека ми го прати, ако не... ќе зеам да преведувам рачно .
Еј бог да чува што се нема да прочиташ!Ех, јас можам само да ти дадам хостинг...
Ама, само ако хостираш Wordpress... Џумла(ка) нејќам да видам...
Сосема си во право.Барате Joomla професионалец за безпари што ќе работи?
Да бидеш најдобар во џамлии во маало колку фурни леб треба да изедеш, а не камоли да бидеш Joomla експерт.
Јас можам да ти напрам сајт во Џумла ))И ке ти дадам можност да ми плаќаш на Рати видува?:baeh:se bara joomla profesionalec koj bi napravil Joomla sajt, kako sto ke mu se zadade, dizajnot ke bide od nas. On treba samo da podesi se shto treba, kako prevod, bezbednost, nekoi plugini...
Sajtot ke bide na makedonski jazik za serijata South Park.
Ke bide hostiran na besplaten hosting, no ke se kupi platen .com, .net.. ili .mk domen.
Se sto treba da pravi e da ja hostira joomla-ta i se sto e potrebna za nea, da podesi makedonski jazik, da smeni dizajn (nie ke mu dademe) i da kreira menia, widgets i se drugo. Isto taka da odvojuva barem pola cas od denot za da ja podsredi nesto ako treba joomlata.
Zamislata na stranata e vakva: http://i42.tinypic.com/wvvp5l.jpg
Nema da mu plakame, paricnite sredstva koi ke bidat donirani za stranata ke bidat za domen ili nov hosting, nemame dovolno paricni sredstva za da plakame i joomla pro. i dizajneri i dr.
Ako ima nekoj sto saka da se prijavi, neka mi pishe privatna poraka ili tuka.
Ne mora da e south park gledach za da ja napravi stranata
Ako ima nekoj kandidat, sekako ke bide nagraden so neshto drugo i golema blagodarnost od celiot tim sto e realiziran za stranava.
Јас можам да ти напрам сајт во Џумла ))И ке ти дадам можност да ми плаќаш на Рати видува?:baeh:
ЕВЕ ЈАС КЕ ПОМОГНАМ КОЛКУ МОЗАМ САМО КАЖЕТЕ ШТО КАКО АЛИ ДА МИ ПЛАТИТЕ
ОД СААТ 50 ДЕН. ок ПОЗЗЗЗЗЗ
SouthParkMK - Последна активност: 27-05-09 02:25Ех, јас можам само да ти дадам хостинг...
Ама, само ако хостираш Wordpress... Џумла(ка) нејќам да видам...
Инаку убаво вака прво скица на страната да се прави
Интересно, се надевам ќе најдеш некој.
На нероден Петко капа му кројат.За тоа што го видов од сликата ама немора ИЧ профи да си
Сори баче, за безпари ни баба на дедо не му дава....
А мислиш на маркетинг одма а?
Македонска работа :uvo: