Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување

GrouchoMarx

Мочко
Член од
26 јануари 2008
Мислења
2.907
Поени од реакции
469
Хахахах сеа бев у Спорт Лајф и само кучињата им работеа. Покерот и кеното нејќеа поради ретардираниот интернет. Стварно не ми е јасно како им се дешаваат вакви пропусти. Дури и на емесен иам само тројца онлајн од околу 100 души хаха.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Само што го пишав тоа ми го сјебаа нетот :S Шпиуни...:tv:

Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Сега отворив овде и гледам дека до нив е проблемот, пошо не ми се јавуваа на 080012345, го ресетирав рутерот 2-3 пати гледам пак исто, ставив днс од гугл пак неќе, само овој форум го отвори фала богу :helou:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Нешто имаат проблем. Мене само форумов ми го отвара, исто и на неколку други. МСН нејќе, само Скајп отвара.

Член од
21 април 2008
Мислења
271
Поени од реакции
131
сега е се ОК кај мене ,, изгледа го опраиле :vozbud:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
саат максимум два, така ли беше!?
а и претходно мене ми ги отвараше попопуларните провајдери, јутјуб,фб,гуглето,јаху,мсн...

Член од
5 февруари 2010
Мислења
93
Поени од реакции
6
А ќе ни одбијат ли од сметка за ова??? :nenene:

Член од
8 август 2008
Мислења
447
Поени од реакции
17
Одбивање на начин "зини да ти кажам да те лажам" него оправен е нетот делумно, де работи 2-5мин па после не работи, па пак работи :D

Kajgana e sranje

Македонија Шампион
Член од
9 април 2010
Мислења
225
Поени од реакции
64
da im e*am mater
ogin da gi izgore
voa li e net nisto da ne otvara
i so saati e vaka
arno pa se konektira kon proxy i moze da se surfa
inaku ni via sajt ne go otvarase, samo skype ali i toa pagase

aa izgleda se upravi sega se otvara

ma t-home najdobri se
jas veruvam vo niv, znam deka nema da ne izneverat
:pusk:

Член од
29 јануари 2007
Мислења
306
Поени од реакции
11
Изгледа ја средија работата, мене сега се ми отвара.

Член од
18 јули 2008
Мислења
36
Поени од реакции
2
Убаво е што сите сте паметни и знааете да галамите, типично македонски. Само колку за информација интернет немаше дека беа скинати оптичките кабли во србија и бугарија така да незнам на која друга страна би се пренасочил интернетот, а низ македонија пак функционираше за разлика на оние што се на он.нет кај што неможеше ни да се конектираат.
пОздрав

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Убаво е што сите сте паметни и знааете да галамите, типично македонски. Само колку за информација интернет немаше дека беа скинати оптичките кабли во србија и бугарија така да незнам на која друга страна би се пренасочил интернетот, а низ македонија пак функционираше за разлика на оние што се на он.нет кај што неможеше ни да се конектираат.
пОздрав
And we should care because ?

Не ми е гајле што се случува, немам нет и ќе галамам колку сакам :)

Kajgana e sranje

Македонија Шампион
Член од
9 април 2010
Мислења
225
Поени од реакции
64
пОздрав
nie na telekomot pari mu davame. ne zabole nas kaj se skinalo.
ako treba i satelitski link neka stavat.
ali ova precesto e.
sekoj mesec zae*ancii ima. ne e ednas.

Kajgana Shop

На врв Bottom