- Член од
- 23 март 2009
- Мислења
- 16
- Поени од реакции
- 0
internetov e pak tapa
Dali i kaj drugite e isto?
Dali i kaj drugite e isto?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
да, за сите (MaxADSL 25, C&S Comfort, 3Max Comfrot) од 25 на 30гб само што треба да се јавиш на 171 и да го продолжиш договорот за да ти го покачат лимитот.
пред некој ден потпишав договор... кај и да е,треба да ми се јават за опремата да ја зеам или сами си доаѓаат???
порачав пакет 3мах со 25гб... 30гб ке имам или? или да се јавам да си прашам...
па би требало 30гб да имаш (официјално од 1ви март стартуваа новите пакети), а за опремата ќе ти се јават да си ја подигнеш доколку ти е со самоинсталација во договорот, во спротивно ќе дојдат они да ти ја инсталираат.
Треба да се јавиш на 171 и да го обновиш договорот.
dacko moze nekoj screenshot so ima call and surf confort + da mi napravi od speedtest potocno me interesira dali na nekoj mu izvadilo bas 10mpbs na speed test mene max mi vadi 8.7 mpbs
stavi ja mreznata na 10mbit half duplex.Ми прави Network cable unplugged на секоја минута и ми се рестартира интернетот.Не е до модемот,не е до кабелот.Да не знае некој што *** му е?
Неколку месеци ми праи вака,сто пати им се јавив на тие од АДСЛ,ми викаат праи ова,праи она ама џабе,пак исто.Anyone?
Пробав.Не е до тоа.stavi ja mreznata na 10mbit half duplex.
Не е до модемот.Кај друг работи,кај мене неработи.ali ako imas od onie starite modemi adsl samo so 4 lambi moze i da e do modemot oti na site pocnaa da im se rasipuvaat.
adsl2+ so tri lambi bozem poarni bile , ali ke vidime za godina dve.
Имам уште неколку месеци и сакам да го раскинам договорот... (Call & Surf Comfort +)
Колку треба да платам за раскинување на договорот?