Ваши рекорди за download-ирање (со слика)

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
lele ве гледам се жалете на 500 килобита нет. Ами мојот да ви постирам слика со колку слегнува?256кб ми е нетот а слегнува само со 30 - 35 кб ништо повеке, освен од нивниот фтп сервер што слегнува со 60 - 65 кб:toe: и тоа ако не е ДАП и ИДМ.....ццццццц Значи во Струмица е за никаде нетот ......помагајте.....:pos2::pos2:
А го плаќам 850ден..

lele ве гледам се жалете на 500 килобита нет. Ами мојот да ви постирам слика со колку слегнува?256кб ми е нетот а слегнува само со 30 - 35 кб ништо повеке, освен од нивниот фтп сервер што слегнува со 60 - 65 кб:toe: и тоа ако не е ДАП и ИДМ.....ццццццц Значи во Струмица е за никаде нетот ......помагајте.....:pos2::pos2:
А го плаќам 850ден..
Ако имаш 1 tb во ценава вреди, ако не оди тужи ги. Уствари, и да имаш еден тера, џабе кога ќе симниш? =)

аууу, јас сум бил за греота бе, имам WADSL 15гб, и максимум симнува со 130кб/с, ццц срамота

Od koj provajder ti e ova?
Btw jas sakam da stavam od on.net mi kazaa imalo nekoj paket bez limit i ne trebalo tel. linija i sl. i download brzina od 400+ kb/sec... Znae nekoj nesto za ova?

да да има...пити го на Таската - - Tazz(boom boy)..он има таков ваерлес му е на него..или подобро на Кискино го пити он работе у он нет

Јас имам од Телекабел интернет (значи кабелски :) )

На почеток на месецов, од Мајкрософт страната, симнував Office 2007, и ми го симињаше со 533 KB/s без престан, без да падне повеќе од 520 KB/s, а имам 4 Mbps нет. Што ти прави мајкрософт...... :)

MT ЊЕТ станува многу тиња провајдер
И многу се нервирам што кај мене има само мт нет и соло од он нет :cry:

А го плаќам 850ден..
Јбг и јас го имам истиот и понекогаш многу ме нервира стварно многу е бавен!:Nervoza:

А го плаќам 850ден..

Исти случај сум и јас во Охрид :uvo:
256кб нетот(30кб download),
а од серверот 512кб(60кб download)
а им плаќам 800ден.

само во мертополата(Скопје:)) имет нет каков шо сакам јас(КабелТел:))
и да им платиш(1450ден) имаш зошто(4мб/неограничен :vozbud:)

и мојо е ист как на др. Струмичани 256кб...од интернет линкови, со 30кб ми даунлодира а преку Арес докај 45-60 оде.....

1008975024.png

арен е ??

кај мене даунлоадира со 140-150kbа неограничен [oд www.zamunda.net] даунлоадира со толку.. а од Мозила со 100 :(.. али тоа ти е неограничен 710 денари. :) позз нема потреба од сс дека не е мн јак.. само онака е добар :)) позз

Ова што ти си го постирал не покажува твој рекорд во download-ирање. Ова е само брзината на твојот интернет, тестирана со speedtest, односно покажува колку мегабитна конекција имаш. Се мисли на download на игра, филм, музика и слично, дали преку FTP директен линк или преку BitTorrent клиент.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom