Ваши рекорди за download-ирање (со слика)

• Креатор на темата Креатор на темата Volkswagen
  • Време на започнување Време на започнување
леее и претходно сум го имал симнато изглеа ај си кјуво затоа на следниве два пати толку брзо ми дало, чита од кешот. :( таман се израдуав.

Добро бе луѓе!!! Каков пакет имате вие?!! леле па значи јас сум за гретоа!! Максимум ми било околу 110-120!!! нагоре несака да чуе

хех 2МВ во секунда не е многу ако си со Т1 или Т3. Брат ми има во италија Т1 и како што ми кажа неговиот интернет е 8МВѕ а има симнувано со околу 3-4 МВ во секунда. Тоа е за Т1 а Т3 е мнооогу побрз. Тууу што ги нема тие услови тука во македонија :(
  • DS0 - 64 kilobits per second
  • ISDN - Two DS0 lines plus signaling (16 kilobytes per second), or 128 kilobits per second
  • T1 - 1.544 megabits per second (24 DS0 lines)
  • T3 - 43.232 megabits per second (28 T1s)
  • OC3 - 155 megabits per second (84 T1s)
  • OC12 - 622 megabits per second (4 OC3s)
  • OC48 - 2.5 gigabits per seconds (4 OC12s)
  • OC192 - 9.6 gigabits per second (4 OC48s)

ја разгледувам темава и буквално ми се плаче! мене еднаш кога ми се скрена веадееселоф на но.нет ми симињаше со над 500 но еднаш, саат време само. ова интернет ли е?не.

213850555.png

E со беспалтен ваерлес како симнува :) скромно :) од странски сервери

значи в бугарија со бесплатен ваерлес симиња дупло побрзо отколку тука со прескапо платен њадсл. и што да се каже повеќе??

Internetot vo Bulgaria e brz ama e skup da go e*a. A inache e normalno na lokalen vo zamunda da durpash jako. Ako ne e lokalen vinagi e po bavno. Jas ot zamunda durpam s 4-5Mb/s a ot saitot na battlefield edin update go durpah s 400Kb/s. Offtopic/ Flix ti vo Nov Bulgarski li studirash? Tam e i brat mi :). Ako da kaji s kakov profil si.

Поо колку лажат операторите во Македонија, демек 2 мегабите, 4 мегабитен , а со 500 килобита трга максимум. :nerv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom