Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата vmx
  • Време на започнување Време на започнување

Naprv pogled mi izglea kako dobra ponuda, mi se svigja, ko so go razbrav primer za paketov od 1300den...500 e netot a za ostanatite 800 ima 400minuti razgovori od fixen ako e 1,9den/min samo mnogu malce info dale za internetov osven sto stoi deka limitot e 10Gb ni brzina ni koj modem ni kolku se plakja za opremata, dogovorot na kolku vreme e itn....
Ako nekoj ima pojse info za paketive neka pise.

Се наплаќа нешто плус за надминати 10 Гига сообраќај?
Izgleda deka i netot se deli u tie 1300, do 10Gb si potrosil 500den, nad 10Gb trosis od drugite 800den od pretplatata, sve e na kupce staveno i telefoni i net sve ti e u tie 1300 pa kako ke gi potrosis tvoja rabota.
Inace vaka pisuva na sajtot:"Со Family+ пакетот можете целосно да ја искористите месечната претплата за разговори од дома, од мобилен или за сурфање со супер-брзиот MaxADSL"

стврано ли од нова година 10 гига ќе го напраат 15 гига?

2 месеца по ред не ми паѓа брзината!!!Овојпат торент ради од почеток:vozbud:
I love this game :P

Се наплаќа нешто плус за надминати 10 Гига сообраќај?

знаејќи ги од т-хоум, пошо нетот е одтаму, по надминување на 10те гига најверојатно брзините ќе се намалат на 64/64

Зголемуваат сообраќај. Тоа е причината за ненамалување на брзините. :baeh:

^ Тоа го кажав на шала. Иначе вистина слушнав дека најверојатно ќе ги покачат лимитите на пакетите до крајов на месецов.

^ Тоа го кажав на шала. Иначе вистина слушнав дека најверојатно ќе ги покачат лимитите на пакетите до крајов на месецов.

Без навреда ова го слушам од Септември навака, ама сеуште нема ништо. Се мислат Т-Хоумци колку да ни пуштат :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom