H
HITCH
Гостин
стабилизаторот си го купив од Бит пазар 1200 денари
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
daj preporaka, koj stabilizator go kupi ti.Не треба УПС туку обичен стаибилизатор продужен што кошта максимум 1000 денари. Упс ти е ако ти снема струја, точно е дека тој има стабилизатор во него но ако не ти треба зашто да фрлаш 3000 денари. Јас имам и УПС и стабилизатор посебно, прво купив стабилизатор дека конекцијата ми играше оро, па после поради работа морав УПС да земам дека имав тешки проблеми со работи кои ги работев во моменат и оп нема струја. па пак од поново итн. Сепак кој има проблем а мисли дека е до напонот на струјата трк до анхоч или останатите дилери за компјутерска галантерија и купетете си стабилизатор продужен кабел.
daj preporaka, koj stabilizator go kupi ti.
Уште да не имаш информација дали е покриено кај тафталиџе во зградата до архивот? Многу прашувам, ама од техничка и од 171, незнаат баш ништо.^ SpeedPort рутери даваат. Тие рутери најверојатно поддржуваат оптика. Ќе ми инсталираат деновиве, па ќе ве известам.
^ SpeedPort рутери даваат. Тие рутери најверојатно поддржуваат оптика. Ќе ми инсталираат деновиве, па ќе ве известам.