H
HITCH
Гостин
стабилизаторот си го купив од Бит пазар 1200 денари
daj preporaka, koj stabilizator go kupi ti.Не треба УПС туку обичен стаибилизатор продужен што кошта максимум 1000 денари. Упс ти е ако ти снема струја, точно е дека тој има стабилизатор во него но ако не ти треба зашто да фрлаш 3000 денари. Јас имам и УПС и стабилизатор посебно, прво купив стабилизатор дека конекцијата ми играше оро, па после поради работа морав УПС да земам дека имав тешки проблеми со работи кои ги работев во моменат и оп нема струја. па пак од поново итн. Сепак кој има проблем а мисли дека е до напонот на струјата трк до анхоч или останатите дилери за компјутерска галантерија и купетете си стабилизатор продужен кабел.
http://www.anhoch.com/shopCart/vpasp/shopexd.asp?id=2607daj preporaka, koj stabilizator go kupi ti.
Уште да не имаш информација дали е покриено кај тафталиџе во зградата до архивот? Многу прашувам, ама од техничка и од 171, незнаат баш ништо.^ SpeedPort рутери даваат. Тие рутери најверојатно поддржуваат оптика. Ќе ми инсталираат деновиве, па ќе ве известам.
значи со овие ќе може и оптика а ,или тој пакет оптика треба да се нарача а можда ќе ги сменат тоатално 3 макс пакетите во оптика а??^ SpeedPort рутери даваат. Тие рутери најверојатно поддржуваат оптика. Ќе ми инсталираат деновиве, па ќе ве известам.