Јави се на 171 или 0800 12345 иако не верувам дека ни таму некој би знаел да ти каже специфично.Пак ќе прашам. Каков уред ми треба за да го земам пакетот со опрема кај корисникот?
Јави се на 171 или 0800 12345 иако не верувам дека ни таму некој би знаел да ти каже специфично.Пак ќе прашам. Каков уред ми треба за да го земам пакетот со опрема кај корисникот?
Се јавив уште пред да ми пишеш. Ми рекоа, дечко пред 2 саати ги извадивме пакетиве, незнам ти од кај толку брзо си дознал, веројатно не спиеш на нашиот сајт постојано и да чекаш нови пакети...:pos2: али ние сеуште немаме никакви информации, така да јави се во понеделник.Јави се на 171 или 0800 12345 иако не верувам дека ни таму некој би знаел да ти каже специфично.
Па 100% не знаел дека на форумов беше ставена презентацијата на т-хоме за новите пакети а тој вработениот што си му се јавил ниту бил на презентацијата ниту некој му кажал, ниту па го интересирало . Него ке почнат ли со местење оптика низ цело скопје грррррр.Се јавив уште пред да ми пишеш. Ми рекоа, дечко пред 2 саати ги извадивме пакетиве, незнам ти од кај толку брзо си дознал, веројатно не спиеш на нашиот сајт постојано и да чекаш нови пакети...:pos2: али ние сеуште немаме никакви информации, така да јави се во понеделник.
Бог да чува, пакетиве на форум пред 10 дена ги стави некој член, а она ми збори како демек врвна тајна било ова, никој не ги знаел пакетиве..
Почнаа, мојата зграда беше трета на листа и веќе помина долго време од кога ги поставија, али сега ги гледам секој ден се овде и почнале да копаат, имаат некој проблем кој неможат да го лоцираат. Секој ден доаѓаат по 10 работници и 2-3 инжинери кој збунето гледаат во една кутија со кабли.Па 100% не знаел дека на форумов беше ставена презентацијата на т-хоме за новите пакети а тој вработениот што си му се јавил ниту бил на презентацијата ниту некој му кажал, ниту па го интересирало . Него ке почнат ли со местење оптика низ цело скопје грррррр.
истиот проблем го имам , буквално истиот проблем и се откажав од јавување. ми рекоа да сум купела коректор за струја и тоа купив, ми рекоа формат и форматирав, и кога им се јавив им реков дека се педери и им спуштив и повеќе не им се јавив. а се убив од плаќањеАбе на секои 15 мин. ми паѓа нетов и после 1-2 мин се враќа.Така е веќе неколку недели.Се јавувам на онај бројон ми викаат дека не било до нив,нетот си бил ок.Некој друг со вакви проблеми???Сугестии и сл.
Аман веќе преку к.... ми е.
Ситуацијата е таква што телефонот и не е многу потребен, секако од него не може да се бира друг број, може само да е биран. Интернетот е потребното, имав слушнато некоои шпекулации дека демек, така било скапо, дека наплаќале 100 денари од час..и сл. работи, што стварно ме забуни.Нема штета, дури подобро/поквалитетно е така, ама губи од смисла кога ќе дојде до неактивност на телефонот.
Не треба УПС туку обичен стаибилизатор продужен што кошта максимум 1000 денари. Упс ти е ако ти снема струја, точно е дека тој има стабилизатор во него но ако не ти треба зашто да фрлаш 3000 денари. Јас имам и УПС и стабилизатор посебно, прво купив стабилизатор дека конекцијата ми играше оро, па после поради работа морав УПС да земам дека имав тешки проблеми со работи кои ги работев во моменат и оп нема струја. па пак од поново итн. Сепак кој има проблем а мисли дека е до напонот на струјата трк до анхоч или останатите дилери за компјутерска галантерија и купетете си стабилизатор продужен кабел.И јас го имав истиот проблем претходната година и скоро полудев. Се јавував на секои пет минути. Дојде нивна екипа и утврди дека сепак се работело за напонот на струја. Купив УПС уред за стабилизирање на струја и проблемот исчезна. УПС-от кошташе околу 3000 денари али сепак морав да го купам. Овој проблем најчесто се јавува за време на зимата каде што електричната енергија се користи скоро во секоја соба од домовите.