Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
имаше 1 орбитрек и пред нг се расипа...сеа е ладно уште времето па неможам да трчам..кај и да е фебруари веке какво и да е морам да почнам...стомачни правам 3-4 пати у неделата...пиев л-карнитин 250мг имам уште 80 апчиња...бидејки паузирав 1 месец не ги ни пијам на 25 јануари се вракам пак во теретана :)
горните и средните ги имам..но бидејки паузирав малце ми се познаваат но се познаваат...а долните ги нема никаде ...исто сакам и страничните да ги оформам поубаво...ако има некои професионалци да ми дадат совети

А кој вид според тебе помалку удира на трапезите, бидејќи некако тие повеќе се изразуваат со вежбање на згиб па планирам помалку да ги вежбам.

помалце се тие спрема тебе.. Chin ups .. И 2та начина вежбаат трапез.. Ама незз зошто сакаш помалце да вежбаш грб кога многу добар изглед се прави.. Јас тие и склекови вежбам и сум презадоволен.. Сепак не заменува теретана позз

Како може да проверам колку % body fat имам ?

Спортска медицина во државна болница.Колку што памтам 250 беше прегледот со сите проверки како : ехо,проверка на крвна слика,мерење на body fat,висина,тежина,дишни патишта,етц.

Спортска медицина во државна болница.Колку што памтам 250 беше прегледот со сите проверки како : ехо,проверка на крвна слика,мерење на body fat,висина,тежина,дишни патишта,етц.

Фала за инфо ке проверам во скоро време.поздрав

Ако можење мислење од тие што користите креатин..кој е подобар од овие два? Креатин1 или Креатин2? Благодарам :smir:

Или третавa варијанта : http://www.napumpajse.com/shop/kreatini-i-stimulansi/crea-pure-micronized.aspx .Еден од најдобрите креатини во МКД, 650 ден. во Get Ready и Гладијатори.

Го имам пиено истотака тој од Бест Боди,добар е.Избери меѓу Бест Боди или овој од Ултимејт.Според мене,земи си од Ултимејт,нема да згрешиш.

Кога е гага го препорачуваш :pos2: Не озблино добар креатин е овој од Ултимејт ја го користам моментално:smir:

Gledam deka ultimate site go falat ultimate mi e mn izmelezen posle beloto pakovanje ako pamtite toa bese nesto sega ne jas bi preporacal optimum

Ако можење мислење од тие што користите креатин..кој е подобар од овие два? Креатин1 или Креатин2? Благодарам :smir:

Вториот дефинитивно, одлична компанија, квалитетни производи, јас имам добро искуство со креатинот од Оптимум, нема да згрешиш.

Здраво. Имам 82 кг а висок сум 172 см. Сакам да дојдам на 72 кг. Пред една недела почнав на теретана, претежно точак, лента, орбитрек, комбинирано, до 1,5 часа дневно освен недела. Кога почнав со теретана во исто време почнав и со диета и не се осеќам уморен, напротив имам многу желба и сила за вежбање. За оваа недела спуштив околу 5 кила. Инаку ја држам оваа диета а утре завршува.

1 ден - овошје, само да не е гроозје и банани
2 ден, свеж зеленчук, само не мешункаст
3 ден микс од ден 1 и 2
4 ден до 1 литар млеко и до 8 банани
5 ден до 250 грама телешко печено без сол/зачини
6 ден до 1 кг телешко печено без сол/зачини, патлиџани до 3
7 ден интегрален ориз и зелен зеленчук

Дали тоа би штетело по моето здравје, оваа комбинација, дали таа е здрава, и што би ми препорачале вие поискусните со теретана комбинирано со диета.

Mom4e dali ova e hranata sto ja vnesuvas za cel den? ako ova go pravis podobro prestani a i koj ti kazal neznam ama ova e krajno glupavo i ne zdravo

--- надополнето ---

i zborot dieta znaci nacin na ishrana ne i gladuvanje .......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom