Телеком ADSL и OPTIC интернет - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата vmx
  • Време на започнување
P

Princ

Гостин
Не, тоа не е можно. И ме мрзи да објаснувам по милионити пат зошто не.

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.402
Поени од реакции
590
Член од
21 септември 2008
Мислења
14.591
Поени од реакции
14.398
Ако може некој друг линк за цените на новиот оптички интернет , бидејќи од рапидшер можат да го симнат само членови со премиум сметка :toe:
Еве на мегауплоад, јас од тука симнав, ако имаш проблеми пак, кажи на друг хостер ќе ставиме.
http://www.megaupload.com/?d=5672GXRQ

Jane

Кајганџија
Член од
5 февруари 2006
Мислења
3.394
Поени од реакции
114
Добро презентацијата сите ја имаме, а пакетиве како да ги добиеме? Некој да објасни нешто повеќе околу опремата, што, како?

Член од
20 јануари 2009
Мислења
108
Поени од реакции
1
Super se novite Optic paketi ama zamisli samo vo Skopje ce gi ima:pos2:....Nie od provincija sto sme koga.2024??......Ima nekoj soznanija >????Kako be moze da pustat Optika samo vo Skopje ...Lelelle ne mozam da se nacudam .......:toe:....Pa sto rabotat vrabotenite na T-home vo Veles,Prilep,Ohrid,Kavadarci i da ne brojam......i sega nekoj ce stave optika ce nadmine 50 Gb i ce mu simnat brzina na 1mbs/1mbs c,c,,c a tie sto imat obicen adsl na 64/64 kbs.....Treba i toa da go smenat.....

M1K1 007

не у еу
Член од
7 јули 2009
Мислења
1.796
Поени од реакции
571
јас не ги отворам линковите оти не ми се сигурни треба да се логирам па да даунлодирам или не знам шо друго

(на рапидшер ми вели Phishing Warning) е тогаш кога ке се стопли времето на пролет ке ги отворам :pos2:

затоа ако можи некој да ги напиши тука па да се види какви пакети има

:salut:

head

ЧОВЕКОТ СО МАЛО ТЕЛО
Член од
15 септември 2005
Мислења
1.402
Поени од реакции
590
Вчера ги ѕирнав новие пакети со оптика и кога ги споредив со пакетот што веќе го имам (3Max Comfort ) , решив да почекам уште некое време пред да мигрирам на пакетите со оптика :toe:
Имено , раликата во цена е 300 денари , и за таа цена се добива плус 25Гб интернет со 30Мбс брзина и плус втора телефонска линија . Во понудата сега за сега не се нудат нови телевизиски канали со висока резолуција но се нудат истовремено гледање/снимање на три канали (снимаш една програма , а на другите два ресивери можеш да гледаш други два различни канали , што до сега не беше случај ) .
Така да , се додека не ми понудат ТВ канали со HD резолуција немам намера да мигрирам , бидејки моментално немам потреба од интернет со поголема брзина , и сегашнава е ОК .
П.С Можеби е постов за во темета за МАКС ТВ , ама ...:wink:

Член од
16 март 2009
Мислења
2.130
Поени од реакции
183
Super se novite Optic paketi ama zamisli samo vo Skopje ce gi ima:pos2:....Nie od provincija sto sme koga.2024??......Ima nekoj soznanija >????Kako be moze da pustat Optika samo vo Skopje ...Lelelle ne mozam da se nacudam .......:toe:....Pa sto rabotat vrabotenite na T-home vo Veles,Prilep,Ohrid,Kavadarci i da ne brojam......i sega nekoj ce stave optika ce nadmine 50 Gb i ce mu simnat brzina na 1mbs/1mbs c,c,,c a tie sto imat obicen adsl na 64/64 kbs.....Treba i toa da go smenat.....
Штип почнаа со поставување...за година дена голем дел од градовите ќе бидат со оптика:wink:

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Ебате те хом. Чекам за Кал ен Срф рутер три недели. Немало рутери низ цела македонија. Ко во комунистичкото, треба да му даам ручен на некој да ми с,,скрие,, рутер, ебаве, бараат корисници немаат опрема.

oIo

Kajgana Shop

На врв Bottom