F
FuckYouAll
Гостин
Не е ова за мене, за еден другар е. Сакат да се подздебелит малце она мускули да имат, да не е како штица. 

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Намалување на процентот на масти во телото.да прашам за "чистење"
што значи ова ?
слушам во теретана прават муабет ама не ми е баш јасно ако може малку некој да ми објасни
![]()
Во дозата веј протеин, која ја пиеш после вежбање, задолжително додади и јагленихидтрати.Тешко, али не и неможно...гледам да го дигнам задниот дел, да идам макар да се раздвижам, макар и со шприц кафескоро без шеќер, нормално.
Значи (релативно) повеќе шеќер не е пожелен пред активности. Стопати е кажано и пак ми е тешко да запаметам
Околу пладне се "наполнив" со риба (едно 300-400 грама), пред вежбање земам л-карнитин, после тоа доза веј, одам тек после 4-5 часа од консумирањето риба. Се надевам не згрешив со рибата и количината
На вакво време ни Кетрин Зета Џонс гола да се појавинемам воља, а посебно точак и трчање воопшто.
Да не знае некој што би дошло предвид (осим л-карнитинот и витамините што ги земам пред вежбање) за вакво нерасположение и "немање душа" за вежбање? Зголемување шеќери (суво грозје на пример) би помогнало?
Бааги истрајно и стрпливо...ама некогаш ми доаѓа преку глава, што од замор, што од времето и нерасположење. Сепак психата делува бааги како на тоа да се натераш да отидеш, така и на квалитетна изведба. Вчера, иако не бев расположен-се разубедив, добро ги "пукнав рамењата"ај пробај со youtube и ќе влезеш кај овој user http://www.youtube.com/user/mrZhasni?blend=2&ob=1
има многу добри видеа што ти ја подигаат мотивацијата онака до даска мислам на мене така делуваше зависи како си го сватил спортов :smir:
Секад така мрза коа фаќа, коа не ти се иде, а се тераш да иде, се вади добар, јак тренинг : )Бааги истрајно и стрпливо...ама некогаш ми доаѓа преку глава, што од замор, што од времето и нерасположење. Сепак психата делува бааги како на тоа да се натераш да отидеш, така и на квалитетна изведба. Вчера, иако не бев расположен-се разубедив, добро ги "пукнав рамењата"![]()