deXterche
Treba da digas onolku kolku sto mozes da dignes,a da ne se upropastis :smir:
Pred se NAJBITNA e koncentracijata. Ima lugje koi se kilavat na tezina a vrska nemaat od muskuli,a ima lugje koi vezbat so 2 pati pomala tezina od zensko, pa imaat muskuli da podzines.Pred se e bitno koncentraciono dobro da rabotis. Vrska mozok-muskul. Tezinata so tek na vreme si doagja.
Mozam samo da ti kazam -Whey,e surutka,a ISO e evropski standard, sto vo prevod znaci raboteno po evropski standardi. Jas piev eden po ISO demek kao 100% cist i vrska nemase. Definitivno Proteinot na HARD CORE e najdobar i ne duva vo stomak. Dodeka se drugo mi e gola voda.
Treba da digas onolku kolku sto mozes da dignes,a da ne se upropastis :smir:
Pred se NAJBITNA e koncentracijata. Ima lugje koi se kilavat na tezina a vrska nemaat od muskuli,a ima lugje koi vezbat so 2 pati pomala tezina od zensko, pa imaat muskuli da podzines.Pred se e bitno koncentraciono dobro da rabotis. Vrska mozok-muskul. Tezinata so tek na vreme si doagja.
Sekogas zavisi od celta. Bitna e ishranata t.e.kolku protein vnesuvas dnevno preku hrana pa po toa da odlucis kolku da zemes preku suplement. Vo sekoj slucaj,glutaminot se zema posle trening pomesan so proteinot. Znaci doza protein, doza glutamin. Pak ke recam,ne ti ja znam celta za da ti kazam tocno, moze treba poveke protein. Pisi ishrana prvo.земав протеин и глутамин. може некој да ми каже како е најдобро да се земаат? т.е. се за нивната консумација.
ме интересира која е разликата помегу Whey Proteinite i Iso Proteinite ?
и дали некој е запознаен да ми објасни нешто за овај производ
http://www.leutor.com/
:helou:
Mozam samo da ti kazam -Whey,e surutka,a ISO e evropski standard, sto vo prevod znaci raboteno po evropski standardi. Jas piev eden po ISO demek kao 100% cist i vrska nemase. Definitivno Proteinot na HARD CORE e najdobar i ne duva vo stomak. Dodeka se drugo mi e gola voda.