Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.587
Поени од реакции
6.750
ia,ima i uste pojaki raboti
има али пак тие се поштетни,,, :) Кленбутерол,Метан и остало се така така,а ако сакаш можеш и коктел да си праиш па да рикнеш :)

Шала на страна Сустанонот е покажан и докажан,,па ке видиме... :)

Samo momci a? :baeh:
И девојки :)

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.587
Поени од реакции
6.750
eden megju kolku? :jaj:
Не бе шала на страна ретко се дешаваат такви работи,,,тоа исто ко да си добил лото :) прво бев многу негативно настроен кон стероидите и сите тие анаболични суплементи но одкако го гледав Bigger Stronger Faster документарецот многу работи ми станаа јасни дека сето тоа е наметнато од медиуми и некој слични организации кој везе си немаат...да не ви го раскажувам веројатно сте го гледале документарецот или доколку не сте го гледале гледајте го и уживајте во последиците на американскиот народ и нивните јавни гласила...

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Не бе шала на страна ретко се дешаваат такви работи,,,тоа исто ко да си добил лото :) прво бев многу негативно настроен кон стероидите и сите тие анаболични суплементи но одкако го гледав Bigger Stronger Faster документарецот многу работи ми станаа јасни дека сето тоа е наметнато од медиуми и некој слични организации кој везе си немаат...да не ви го раскажувам веројатно сте го гледале документарецот или доколку не сте го гледале гледајте го и уживајте во последиците на американскиот народ и нивните јавни гласила...
pa bas i ne e toa se taka naivno,ima mnogu bilderi koi pocinale kako posledica na steroidite...mora so niv mnooogu vniumatelno,sepak se raboti za hormoni...:wink:

Епа Крег Валентино си праеше коктелчиња па му рикнаа рацете,,, :pos:
a be on se mavashe soi SYNTOL,toa e nesto drugo,a i go preteral epten

има али пак тие се поштетни,,, :) Кленбутерол,Метан и остало се така така,а ако сакаш можеш и коктел да си праиш па да рикнеш :)

Шала на страна Сустанонот е покажан и докажан,,па ке видиме... :)

И девојки :)
mislev za hormon za rast

KoNtEjNeR

sapun
Член од
19 декември 2005
Мислења
2.306
Поени од реакции
44
Многу е шифриран разговоров, за нас не запознаените....

deXterche

тадаммм
Член од
12 февруари 2006
Мислења
4.920
Поени од реакции
942
Вчера го гледав Bigger Stronger Faster* и се разочарав, нема теорија да се добие совршена форма без стероиди и да, сите ги примаат.

Прашање до aleks67, си земал стероиди? И колку во МК се чисти билдерите (тие професионално што се занимаваат)

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Вчера го гледав Bigger Stronger Faster* и се разочарав, нема теорија да се добие совршена форма без стероиди и да, сите ги примаат.
Не си го видел стариот мој.... затоа така викаш (патем од него потекнува секоја идеја за мој развој). На времето беше шампион во Југославија во боди билдинг, а стероид нема земано до сега. Моментално има 50 години и е во солидна форма (доволна за мене и тебе да не руши од ќотек во секое време :pos2:, башка уште може да се крени на 1 рака 2-3 пати на вратило а е 80 кг), така да приказната дека нема совршена форма без стероиди е неточна.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58

Прашање до aleks67, си земал стероиди? И колку во МК се чисти билдерите (тие професионално што се занимаваат)
ne sum zemal steroidi(najjako sto sum zemal e metan),a inaku recisi site profesionalci zemaat barem del od seto toa...so razlika sto oni nisto ne zemaat na svoja raka,se e regulirano...:)

Не си го видел стариот мој.... затоа така викаш (патем од него потекнува секоја идеја за мој развој). На времето беше шампион во Југославија во боди билдинг, а стероид нема земано до сега. Моментално има 50 години и е во солидна форма (доволна за мене и тебе да не руши од ќотек во секое време :pos2:, башка уште може да се крени на 1 рака 2-3 пати на вратило а е 80 кг), така да приказната дека нема совршена форма без стероиди е неточна.
nema TAKMICARSKA sovrsena forma bez steroidi,posebno ne sampionska...:)

inaku koj ti e tatko,ako moze da znaeme stom vekje bil prvak na SFRJ vo bodibilding? pozz

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
nema TAKMICARSKA sovrsena forma bez steroidi,posebno ne sampionska...:)

inaku koj ti e tatko,ako moze da znaeme stom vekje bil prvak na SFRJ vo bodibilding? pozz
Појма немам дали има или нема совршена такмичарска форма без стероиди (барем сега)... Такто ми е роден 1959, а дома имам и пехар од неговата билдерска кариера (ми служи за чување најразлични ситнурии). Тони Наумовски, така се вика татко ми, а рачунај дека некаде кон почетокот на 80-тите бил врвот на неговата кариера.

Член од
26 август 2008
Мислења
2.165
Поени од реакции
58
Појма немам дали има или нема совршена такмичарска форма без стероиди (барем сега)... Такто ми е роден 1959, а дома имам и пехар од неговата билдерска кариера (ми служи за чување најразлични ситнурии). Тони Наумовски, така се вика татко ми, а рачунај дека некаде кон почетокот на 80-тите бил врвот на неговата кариера.
da ,da imam slusnato za nego,samo ne znam sto potocno ima osvoeno,ne znam recisi nisto za negovata kariera...kako i da e,sekoja cest i respekt kon tvojot tatko...pozz

O

Orion.

Гостин

А ти планираше да се пријавиш на Mr. Olympia па се разочара:vozbud:
Секако дека и без хемија можеш да направиш тело за почит, со добра исхрана и суплементација.

Kajgana Shop

На врв Bottom