V
VeniVidiVici
Гостин
Серии за гради не само што ќе ги оформат туку и побрзо ќе го истопат салото. Ако немаш енергија, земи си креатин но внимателно со него.:smir:Некој совет како да го тргнам салото од градите?
Серии за гради не само што ќе ги оформат туку и побрзо ќе го истопат салото. Ако немаш енергија, земи си креатин но внимателно со него.:smir:Некој совет како да го тргнам салото од градите?
Л- карнитин некој што зимал? Резултати? Несакани ефекти?
Коментари од искусните ако не е проблем....
л-карнитин.. реклама.. женски сок ништо повеќе.. земи некој фет брнер ако сакаш да имаш ефекти, и од л-карнитин има ефекти ама минималниЛ- карнитин некој што зимал? Резултати? Несакани ефекти?
Ја течен пиев... Трчав понекогаш и два пати дневно, пливање ми беше еднаш неделно ама големи должини, со саати се губев на базенЗначи позитивно мислење, а? Збориме за таблети по една што се зима дневно, 30 комада, околу 1100-1200 денари се... Или?![]()
Трчање, пливање... По колку време трчање? планирам да возам точак/орбитрек...
Ајде ваљда ништо не губам, нели![]()
Доста кардио вежби (трчање, пливање, точак и слично) но во исто време ќе мораш да вежбаш и гради, бидејќи кога ќе почне да се топи маслото, градите нема да ти бидат пропорционални со нозете.Некој совет како да го тргнам салото од градите?
Мислиш V-shape ( големи лептири, мал струк):smir:Доста кардио вежби (трчање, пливање, точак и слично) но во исто време ќе мораш да вежбаш и гради, бидејќи кога ќе почне да се топи маслото, градите нема да ти бидат пропорционални со нозете.
Е сеа, ако сакаш трапез (зголемени гради со намален струк) онда ќе работиш цело тело, специјализирана програма и препорачливо е да земаш креатин и протеин, како што ти спомнаа некои од членовите погоре.
Да, фала на исправката.Мислиш V-shape ( големи лептири, мал струк):smir:
Баце...несакани ефекти нема...тоа ти ги топи мастите на активните мускули... земи си фит бурнер ... па користи ги наизиенично ... ке има резултати ...Л- карнитин некој што зимал? Резултати? Несакани ефекти?
Катаболизамeve jasеве јас по кој распоред вежбам:
понеделник:разбој,гради,бицепс,стомачни
вторник:разбој,грб,трицепс,стомачни
среда:разбој,гради,бицепс,стомачни
четврток:разбој,грб,трицепс,стомачни
петок:разбој,гради,бицепс,стомачни
сабота:трчање
недела:одмор
:smir:
Јасно ми е ама вежбам дома а имам само 2-3 справи па затоа :kesa:Катаболизам![]()
еве ти програма-
Пон. Гради
Вто Грб
Сре. одмор (тука можеш кардио да правиш ако имаш потреба)
Чет. Рамо и Трапез
Пет. Раце
Саб. Нозе
Нед. Одмор
Стомачни прави секој 2 ден.
Па ако имаш тегови можеш сите мускули да ги вежбаш со различни вежби немора да ги имаш сите справи.Јасно ми е ама вежбам дома а имам само 2-3 справи па затоа :kesa: