Не внесуваме премногу, внесуваме онолку колку што е потребно:smir:http://kajgana.com/zdravje/alchajmer-proteini.html :helou::helou::helou:
I don't need brain I have googlehttp://kajgana.com/zdravje/alchajmer-proteini.html :helou::helou::helou:
СИТЕ МУСКУЛИ СЕ ВЕЖБААТ БАШ РАДИ КАКО ШТО ВИКАШ ДИСБАЛАНС СО ТОА ШТО ТРЕБА ДА ИМА СКЛАДНОСТ НА ЦЕЛАТА ФИГУРА.КОГА ВЕЖБАШ БИЦЕПС НЕ ГИ ВИТКАЈ ЗГЛОБОВИТЕ И НЕ ЈА СТЕГАЈ МНОГУ ШИПКАТА ЗА ДА НЕ СЕ ПУМПА ПРЕМНОГУ ПОДЛАКТИЦАТА.БОЛКАТА МОЖЕ ДА БИДЕ ОД МНОГУ ПРИЧИНИ.АКО ПИМИНУВА Е ДОБРО(САМО ЗАПАЛЕЊЕ),А АКО НЕ ПОМИНУВА ТОА НЕ ЧИНИ(ПОВРЕДА,ХРОНИЧНА БОЛКА...)ИНАЧЕ ВО ПОДЛАКТИЦАТА ИМА ЕДЕН КУП МУСКУЛИ И ТЕТИВИ И ЗА ДА СЕ ОЈАЧА ТРЕБА ДА СЕ ВЕЖБА.Вистина ли е дека доколку не ги вежбаш подлактиците, кога вежбаш бицепс поради дисбаланс на мускулите(подлактните не се везбаат) настанува болка во подлактиците? Не вежбам подлактица поради тоа што осеќам дека мускулите од подлактиците ми се пумпаат кога правам бицепс!
има разлика , кога вежбаш нормално ти се пумпа погоре бицепсот (ти се праи ко топче ) а кога вежбаш вертиклно ти е за да ти се напуни по целата должина бицепсот тоест тоа ти е повеке за да ти даде позаоблен изглед доле кај бицепсот(веднаш над подлактицата , кај почетокот на бицепсот)..во што е разликата,ако еднорачен тег,дигам кога тегот е хоризонтално (нормално дигање) и тегот е вертикално, значи се мења и положбата на раката/дланката...?
ааа супер...сватив... затоа горниот дел од бицепсот ми е поголем,а долниот,над подлактицата е помал... ок,фала...има разлика , кога вежбаш нормално ти се пумпа погоре бицепсот (ти се праи ко топче ) а кога вежбаш вертиклно ти е за да ти се напуни по целата должина бицепсот тоест тоа ти е повеке за да ти даде позаоблен изглед доле кај бицепсот(веднаш над подлактицата , кај почетокот на бицепсот)..
сеа незнам колку свати али не може болје да се објасни преку форум
добро е да ги праиш и двете вежби , така ми кажа еден билдер што се разбира од работиве!![]()
Имаш во ГладијаториI don't need brain I have google
Знае некој кај се продаваат тегови за нозе и која цена се ?
Фала многу:salut:Имаш во Гладијатори
мене ми кажуваа дека овие,се штетни за колениците нешто... и за глушдовите ова она... стварно или приказни?