Боди билдинг и теретани - прашања, одговори, заблуди, совети...

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
мене ме интересира дали некој има пробано трибулус терестис или анимал памп нешо од овие двете. гледав некој критики на интеренет и двете беа пофалени па не можам да се одлучам ... а претходно гледав, сакав да зеам NO3 или некој сличен азот оксид ама сеа некако овие поинтересни ми се видоја :)

jkd

one name one country united macedonia
Член од
13 септември 2007
Мислења
1.261
Поени од реакции
27
мене ме интересира дали некој има пробано трибулус терестис или анимал памп нешо од овие двете. гледав некој критики на интеренет и двете беа пофалени па не можам да се одлучам ... а претходно гледав, сакав да зеам NO3 или некој сличен азот оксид ама сеа некако овие поинтересни ми се видоја :)
ја ги земав трибулусот и сум задоволен од нив

Член од
2 декември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
5
дали знае некој или може да напише цел распоред на исхрана за у неделата!?? или па ако има негде на нет нека даде линк!! поз:salut:

KIFFLA

не ме викај друже
Член од
5 ноември 2008
Мислења
548
Поени од реакции
180
дали знае некој или може да напише цел распоред на исхрана за у неделата!?? или па ако има негде на нет нека даде линк!! поз:salut:
прочитај го мојов пост погоре и сам комбинирај си исхрана за цела недела

Слепо Црево

Оџачар Грла
Член од
26 мај 2007
Мислења
1.196
Поени од реакции
223
Дечки денес земав амино киселини универзал 2700 , па ако знае некој нека ме информира по колку таблети треба да пијам на ден , кога , по колку , дали и кога нема да тренирам треба да пијам и слично. Поздрав:smir:

Член од
23 јуни 2008
Мислења
9.265
Поени од реакции
5.045
Топ е билдањево хаха ... али ја идам да ослабам ... сеа набив поише него шо имав само ради мускули =( Тааааааааажно е сеееее !!!

Член од
2 декември 2008
Мислења
329
Поени од реакции
5
Дечки денес земав амино киселини универзал 2700 , па ако знае некој нека ме информира по колку таблети треба да пијам на ден , кога , по колку , дали и кога нема да тренирам треба да пијам и слично. Поздрав:smir:
Епа вака ако си под 70 кг треба да зимаш 4 пред тренинг и 3 после тренинг. А ако си над 70 кг 4 пред и 4 после. И само коа ке тренираш ке ги зимаш!!

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Подобри се течните амино киселини.

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Стероиди не земајте без да се консултирате бидејќи може да дојде до несакани работи.Ако се боцкате треба длабоко во мускулот да го ставате стероидот бидејќи може да се десат грозни работи..........

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Летово планирам да почнам со јак тренинг на велосипед па ми треба еден совет. Дали можам да земам протеини без несакани последици бидејќи досега никогаш не сум користел такви додатоци и како би ги пиел ( пред, по или за време на трениг)?

Член од
3 декември 2008
Мислења
816
Поени од реакции
22
Летово планирам да почнам со јак тренинг на велосипед па ми треба еден совет. Дали можам да земам протеини без несакани последици бидејќи досега никогаш не сум користел такви додатоци и како би ги пиел ( пред, по или за време на трениг)?
Протеини пиј колку што сакаш и тие неможат да направат никакви несакани ефекти бидејќи се додатоци во исхраната.Не се стероиди!!!!!!!
Можеш да го зимаш наутро,пред тренинг и во ПВМ.Најдобро ти е да си земеш Веј Протеин...

Член од
28 јануари 2009
Мислења
238
Поени од реакции
37
Топачи колку се ефективни и дали ги има некој користено да ми објасни ми треба да тргнам некој си 5-6 кила па дали ке успеам да ги тргнам со нив + тренинг

Член од
4 октомври 2008
Мислења
4.014
Поени од реакции
1.247
Протеини пиј колку што сакаш и тие неможат да направат никакви несакани ефекти бидејќи се додатоци во исхраната.Не се стероиди!!!!!!!
Можеш да го зимаш наутро,пред тренинг и во ПВМ.Најдобро ти е да си земеш Веј Протеин...
Е фала. Каде може да се најдат тие Беј Протеин и колку пари се ?

|И.И|

говно интерашко
Член од
24 јуни 2008
Мислења
5.572
Поени од реакции
6.701
Гејнерите се боље од вејот...подобри резултати имаш...барем ја така мислам :smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom